Aktuális

100%-ban ugyanaz a gáz 8%-kal kevesebbért

Február elejétől már gázszolgáltatót is szabadon választhatunk, ugyanis piacra lépett a GAS.HU, mely alternatívát jelent háztartások számára a hagyományos és mindeddig monopol helyzetben lévő gázellátókkal szemben. A liberalizált lakossági gázpiac úttörőjeként a GAS.HU szolgáltatását jelentősen kedvezőbb feltételekkel veheted igénybe, éves szinten ez a közüzemi gázdíjnál átlagosan 8%-kal alacsonyabb tarifát jelent számodra.

A GAS.HU ügyfelei továbbra is a korábbi hálózaton keresztül kapják a gázt, azaz sem a csöveket, sem a gázórát nem kell lecserélned, elegendő szerződést kötnöd a GAS.HU-val.


GAS.HU az alábbi előnyöket nyújtja Neked :

– A közüzemi költségeknél kedvezőbben jutsz gázhoz, a megtakarítható összeg a fogyasztás mértékétol függően éves szinten akár többtízezer forint is lehet.

– A közüzemek ügyfeleihez képest a GAS.hu fogyasztói a szerzodés indulásától érvényes fix kedvezménnyel kapják a földgázt.

– A GAS.HU-nál lényegében minden online működik, a szerződéskötéstől kezdve a számlázáson át a fizetésig.

– Közüzemben papír alapú a számla, GAS.HU internetrol letölthető elektronikus számlát küld az Interneten Neked.

– A gázszámla rendezése csoportos banki beszedéssel történik, azaz nem kell sárga csekkel sorban állnod

– Gyors és rugalmas ügyintézés a GAS.HU portálján és call centerén keresztül.

Ha a GAS.HU-t választod, a következőt kell tenned. Először regisztrálj a www.gas.hu honlapon, majd szintén online – a portálon – kösd meg az új szerződésedet. Ezután mondd fel közüzemi szerződésedet, és szabadpiaci fogyasztóként regisztráltasd magát. Ez a két utóbbi lépés rajtunk kívül álló okokból sajnos – egyelőre még papír alapú marad, de ennek lebonyolításához is segítséget nyújtanak Neked a GAS.HU call centerének munkatársai. A papírmunka elintézése és a banki csoportos beszedési megbízás engedélyezése után, a törvényben meghatározott határidő elteltével pedig már meg is kezdheted a földgáz kedvezőbb költségalapú fogyasztását.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top