nlc.hu
Aktuális
Kicsi lány hatalmas koncerttel!

Kicsi lány hatalmas koncerttel!

Lola rajongói megtöltötték a Petőfi Csarnokot. Arról már beszámoltunk, hogyan készült a tini énekesnő, Lola az első önálló koncertjére, most bemutatjuk, milyen volt maga a koncert.

A Nők Lapja Cafe is beszámolt arról, hogy a már több zenei díjat is elnyerő tini énekesnő, Lola teljes erőbedobással készült első önálló nagykoncertjére. Most bemutatjuk, hogy a bulin nem csak Lola énekelt: kicsik és nagyok, fiúk és lányok csápoltak.

Pénteken hét órára megtelt a Petőfi Csarnok. Az ember nem lehetett elég fiatal, Lola rajongói között igenis túlkorosnak érezte magát. Az átlagéletkort talán a szintén fiatal szülők emelték, akik Lola- és Sims-rajongó gyermeküket kísérték el a koncertre.

Igazi nagyszabású élő koncerttel rukkolt elő a fiatal énekesnő, Lola. A Petőfi Csarnok – minden előzetes várakozást felülmúlva – színültig megtelt.

A különleges, félsziget formájú színpad közelében annyian tömörültek, hogy egy gombostűt sem lehetett volna leejteni. Kisírt szemű kislányok, a dalszövegeket kívülről fújó fiatal srácok tapsoltak, énekeltek, táncoltak Lola dalaira.

A fiatal énekesnő első élő koncertjére befutott sztárok, komoly zenekarok tagjai is kíváncsiak voltak.

A VIP-teremben gratulált Lolának a Sugarloaf zenekar, a Hooligansből Tóth Tibi, a Fiestából Knapik Tomi, a Groovehouse, de kíváncsi volt a koncertre a Unique zenekar, a No Thanx együttes gitárosa, Csánk Peti és a kozmixos Lala is.

A rendezvényről nem hiányozhattak a Rakonczai testvérek, akik rendszeresen együtt dolgoznak Lolával, és Steiner Kristóf sem, akivel az énekesnő viszonya szinte testvérinek mondható: Lola ugyanis már dalt is írt a Viva egykori műsorvezetőjének.

A Lola-koncert vendég előadójaként Tóth Gabi is színpadra lépett. A két lány fergeteges előadása minden maradék könnyet kisajtolt a színpad előtt sikongató tinilányok és -fiúk szeméből.

Megnyugvást csak a csarnok előterében felállított Sims-házak látogatása hozott. Ott kicsit leereszthettek a fiatal rajongók, némi játék s egy üdítő után rohanhattak is vissza a küzdőtérre énekelni, táncolni, bulizni életük talán első igazi nagykoncertjén. (NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top