nlc.hu
Aktuális
Tóth Gabi reszketve indult útnak

Tóth Gabi reszketve indult útnak

Kalandosan indult Zimány Linda, Mark, Tóth Gabi és Anti Fitness Tomi 30 órás repülőútja Ausztráliába. Gabi életében először ült utasszállító repülőre, Lindának és a többieknek a túlsúlyos poggyászaik miatt voltak problémáik...

A VIVA népszerű reality show-jának szereplői a távoli Ausztráliába utaztak, hogy együtt töltsenek három élménydús hetet. „A stáb” című műsor szereplői – Tóth Gabi, Anti Fitness Tomi, valamint a szerelmespár, Mark és Zimány Linda – hétfőn szálltak fel a repülőre.

Tóth Gabi egy kicsit tartott a 30 órás repülőúttól, hiszen nagyobb gépen még nem utazott korábban.
– Nagyon izgulok, hiszen ez az első nagyobb utazásom. Örültem, de egyben óriási félelem is volt bennem az utazás miatt, ezért felkerestem a természetgyógyászomat, hogy legyőzzem a félelmemet. Ez szerintem tökéletesen sikerült. Most már csak az ausztráliai kalandokat kell túlélnünk… – nyilatkozta Gabi megszeppenve a reptéri várakozás alatt.

Linda és Mark óriási bőröndökkel érkeztek a repülőtérre, és már alig várták, hogy túl legyenek a kegyetlenül hosszú utazáson, és megérkezzenek a kenguruk országába.

– Annak különösen örülök, hogy nyári ruhákat kell vinni, mert így többet lehet pakolni. Rengeteget utazom, és mint általában, most is túlsúlyos a bőröndöm – mesélte nevetve Linda, aki azt is elmondta nekünk, hogy bár rutinos utazó, a legmesszebb Amerikában volt. Ausztrália számára is óriási élmény lesz.

Az utazás ötlete egyébként Tomitól származik, akinek a barátai élnek kint. Tomi addig győzködte Markot, míg ő is rábólintott az utazásra. Linda sem vacillált sokat, s ha már ők hárman útra kelnek, akkor Gabit is bevonták a kalandba. Önállóan intézték az utazással járó ügyeket, s mire mindennel végeztek, már csak a menedzsereiket kellett meggyőzniük. Mark és Tomi esetében ez nem volt könnyű, ám újabb ötlet vetődött fel: ha már úgyis együtt vannak a fiatalok, akkor miért ne készülhetne Ausztráliában „A stáb” második része. A VIVA támogatta az ötletet, így a „csavargást” felügyelettel, a kamerák kereszttüzében folytathatják a zenészek.

– Egyedül nem vágtam volna bele, de Markékkal biztosan kellemesen telnek majd a napok. Azt sajnálom csak, hogy az Anti Fitness Club másik három tagja nem tarthatott velünk. Dolgoznak a srácok az első albumunkon, és a sulitól sem kaptak engedélyt – árulta el Tomi.

– Régi vágyam, hogy eljussak Ausztráliába, ezért sem gondolkodtam sokat Tomi ötletén. Eddig mindig egyedül vagy haverokkal utazgattam, ez lesz az első alkalom, hogy a szerelmemmel is megoszthatom ezeket az élményeket – kontrázott rá Mark.

Tóth Gabi, Zimány Lida, Mark és Anti Fitness Tomi a reality show vége után is összetartanak, hiszen nemcsak barátságok szövődtek, hanem Mark és Linda között szerelem is. Nem csoda, hogy örömmel fogadták: lesz folytatása a valóságshow-nak, amelyet hamarosan láthattok majd a VIVA-n. Addig is figyeljétek az Interaktívot minden hétköznap a zenecsatornán, hiszen a tinisztárok gyakran bejelentkeznek majd Ausztráliából, hogy megosszák veletek élményeiket. (NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top