Aktuális

Mi lesz, ha jön a baba?

A Jóban Rosszban elején nem bánt vele túl jól sorozatbéli ura, de szerencsére az életben nincs így. Sőt, egy ideje már a család bővítésén fáradoznak.

– A Jóban Rosszban Violájaként lettél ismert, de korábban is feltűntél már szappanoperákban. Milyen szerepeket kaptál?

– A Família Kft.-ben tizenhárom epizódon keresztül alakítottam Ricsi barátnőjét: én voltam Luca. Aztán vége lett a dolognak, mert a színészek több hónapig nem kaptak fizetést, így fölálltak. A Gór Nagy Mária Színitanoda utolsó évében a Kisváros egyik részében is játszottam, ahol a sorozatbéli apukám volt az éppen aktuális elkövető. Azóta nem is láttam azt a részt, pedig anyu biztosan felvette.

– A férjed is ebben az időszakban, gyakorlatilag a színpadon szúrt ki téged. Gyógyszerészként hogy került a tanodás próbákra?

– Nagyon sok haverja tanult ott, köztük Horkay Peti és Németh Atcsi. Hozzájuk járogatott le a büfébe, és előadások után is találkoztak. Többször végignézte a darabokat, és egyszer, amikor egy zöld póló és valami színes nadrág volt rajtam, megkérdezte, hogy ki az a zöld pólós lány, merthogy az kell neki. Én persze hetekig nem tudtam, ki is az a Saly Gábor, pedig a barátnőim egyre csak mondogatták, hogy nagyon tetszem valami fiúnak. Aztán egyszer csak bemutattak neki, de én elsőre visszautasítottam…

– Miért is?

– Fogalmam sincs. Illetve talán azért, mert mindenki rágta a fülemet, hajtogatták, hogy Gábor mennyire rendes, aranyos, okos és jó fej, és mi mennyire összeillenénk. Ezt hetekig hallgattam, és megmakacsoltam magam, mondván, nehogy már a barátnőim mondják meg, kivel jöjjek össze! Aztán valahogy elmentünk kávézni, és onnantól kezdve nem engedtük el egymás kezét… Kilenc éve vagyunk együtt, és most voltunk kétéves házasok.

– Azért ha csak átvitt értelemben is, de megpróbáltak lecsapni a kezéről. Hogy is volt?

– Egy szépségversenyen az egyik zsűritag odasétált hozzám azzal az ürüggyel, hogy szeretne nekem különdíjként egy utazást adni. Nagyon megörültem, de hamar elszállt a jókedvem, mikor megtudtam a feltételeket: a fiatalember lett volna az útitársam…

A cikk folytatását megtalálod a legújabb Maximában, amelyben most Maximás szempillaspirált és tust is találsz! Keresd az újságárusoknál!
www.maximanet.hu

Ajánló:
Jóban Rosszban.lap.hu »

További cikkeink a témában:
Szerelemből barátság a Jóban Rosszban sztárjai között »
Egyedül is boldog vagyok »
Időt hagyok magamnak beleszeretni a dolgokba »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top