Aktuális

Judynak újabb műtéten kell átesnie!

A Groovehouse énekesnője, Kis Judit több mint tíz éve szenvedett súlyos autóbalesetet, azóta rendszeresen kés alá kell feküdnie. Judy most egy újabb, immár a 31. plasztikai műtétbe egyezett bele.

A Groovehouse együttes a fennállása óta rengeteg változáson ment keresztül, mind belsőleg, mind zeneileg. A tagok is sokat változtak, egy súlyos baleset miatt Judy arcán számtalan műtétet kellett végrehajtani. A balesetnek a beavatkozások ellenére vannak maradandó következményei: orvosa szerint Judy arcának bal oldala könnyebben és gyorsabban fog öregedni, mint a csak egyszer operált jobb – írja a Napi Ász.

Judy legutóbbi műtéte két évre szólt, most egy újabb várja. „Sajnos az arcom bal fele jobban használódik, de ez ellen nincs mit tenni. Még szerencse, hogy jó a genetikai örökségem, szüleimtől, nagyszüleimtől jó bőrt örököltem” – mondta Judy a napilapnak.

A Groovehouse énekesnője elmondta: az ő döntése, hogy az eddigi harminc operáción túl vállalja az újabbat is, mivel tisztában van vele, hogy a sérülés helyét folyamatosan karban kell tartani.

A Groovehouse zenekar két frontembere, Judy és Zsolti hosszú utat járt be, hiszen már több mint egy évtizede, hogy megalakult az együttesük, és azóta is együtt járják az országot, közösen dolgoznak az albumokon, és szinte még levegőt is egyszerre vesznek. Mint tűz és víz, olyanok így ketten, de mégis kiegészítik egymást. Az idők során Judy magánéletében nagy változások történtek, az énekesnő tavaly nyáron hosszas készülődés után férjhez ment. (Napi Ász)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top