Aktuális

Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 16. számába!

Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 16. számába! D. Tóth Kriszta; Exkluzív interjú a Juno című film főszereplőnőjével; Útitárs – Göcsej; Miss Taposóakna 2008; Tavaszi divattippek teltkarcsú hölgyeknek; A hét témája – Hogyan rendszerezzem az életem, hogy mindenre jusson idő; Közoktatás – folytatódik a Nők Lapja-vita…

D. Tóth Kriszta
Szabadnapot ajándékoztunk D. Tóth Krisztának. Két férfi kollégánk elkísérte őt jógázni, kabátot venni és színházba. A találkozás apropója pedig nem volt más, mint hogy Lolababa új formát öltött. Jövő héten ti is megláthatjátok…

Exkluzív interjú
Návai Anikó Ellen Page-et, a Juno című film fiatal főszereplőjét kérdezte, mit tenne, ha ő esne véletlenül teherbe.

Divat
Teltkarcsú hölgyek, készüljetek! Rengeteg ajánlatunk lesz számotokra. Színekkel, kiegészítőkkel leplezzük, amit nem árt, és hangsúlyozzuk, amit mindenkinek látni kell.

Útitárs
Schäffer Erzsébet Göcsejben, a Kandikóhegyen járt. Rengeteg csodát látott, és találkozásokból sem volt hiány.

Riport
A közoktatásról szóló sorozatunk folytatódik, a tanárképzést vesszük górcső alá. Még egy gyakorlóórára is elmentünk

A heti szerkesztő, Papp Diána ajánlásával:

Harcban az idővel
Gyakran vágyom arra, hogy rendszerezettebbé tegyem az életem. Arra, hogy vasárnap esténként azt érezzem, lám-lám, milyen tartalmas volt ez a hétvége, voltam moziban, meglátogattam anyukámékat, sütöttem sütit és még talán egy-két pulóvert is megkötöttem… Régebben irigyeltem egy ismerősömet, akinek minden órája pontosan be volt osztva, így minden belefért az életébe, amit csak akart. Aztán, amikor valami váratlan, be nem tervezett dolog történt, nem tudott vele mit kezdeni. Mindenesetre az idővel való ügyes gazdálkodás irigylésre méltó képesség. A következő héten történetekkel és tippekkel próbálunk segíteni, hogy neked is jusson időd magadra.

Továbbá: Szépség, Konyha, Egészség, Horoszkóp, Társkereső és még sok minden más!

Ne felejtsétek: Nőnek lenni jó!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top