Aktuális

Mennyit ér egy számítógép internet nélkül? (X)

Internet-hozzáférés csaknem bárhol, bármikor, bármilyen mennyiségben? A Pannon 2008. november 11-én induló új promóciós tarifacsomagjaival a válasz a kérdésre: igen, létezik ilyen.

A csaknem minden háztartásban, cégnél megtalálható asztali számítógépek, laptopok manapság már elképzelhetetlenek internet-hozzáférés nélkül. Egyre többen használják a világhálót nem csak levelezésre és böngészésre, hanem videótartalmak le- és feltöltésére, csevegésre, vagy a vállalati hálózat elérésére. Ehhez pedig fontos, hogy az előfizetőknek ne kelljen a letöltött adatmennyiséget számon tartaniuk. A Pannon Internet eddig is csaknem bárhol, bármikor elérhető volt, a korlátlan forgalmi keretet biztosító promóciós Pannon Internet Éjjel-nappal és a Pannon Internet Éjszaka-hétvége tarifacsomaggal pedig immár a „csaknem bármilyen mennyiségben” kitétel is teljesül.

Az új, havi 5990 Ft-ért elérhető Pannon Internet Éjjel-nappal tarifacsomagja korlátlan forgalmi keretet biztosít, így a csomagra előfizetőknek mostantól valóban nem kell a letöltött adatmennyiséggel törődniük. Azok pedig, akik legszívesebben munkaidőn kívül szörfölnek a világhálón, a Pannon Internet Éjszaka-hétvége tarifacsomag nyújt megoldást: a 3990 Ft-os havidíjért elérhető csomag munkanapokon 21.00 és 7.00 között, valamint hétvégén és munkaszüneti napokon 0-24 óráig nyújt korlátlan forgalmi keretet, egyéb időszakban forgalmi díj megfizetése ellenében vehető igénybe.

Újdonság, hogy akik nem szeretnék hosszabb távra elkötelezni magukat, egyéves hűségnyilatkozat vállalásával is előfizethetnek a csomagokra. A Pannon mind nekik, mind pedig a kétéves hűségnyilatkozatot vállaló ügyfeleknek 0 Ft-ért biztosítja az adatátviteli eszközt, a kétéves időszakra szerződők pedig az első 3 hónapban 0 Ft-os havidíjjal vehetik igénybe a szolgáltatást. Mindkét tarifacsomag 2008. november 11. és 2009. február 2. között megkötött új előfizetői szerződéssel vehető igénybe.

A Pannon az ország területének 90%-án nyújt internet-hozzáférést a levelezésre és böngészésre alkalmas mobil szélessávú hálózata segítségével, valamint már közel 360 településen érhető el a legnagyobb adatátviteli sebességet nyújtó, szupergyors 3G/HSDPA hálózata.

A Pannon Internet Éjjel-nappal tarifacsomagban foglalt forgalmi keret nem korlátozott, azonban olyan fájlcserélő, fájlmegosztó, egyéb nagy mennyiségű adat továbbítására szolgáló alkalmazás használata során, amely révén az adatcsere közvetlenül a felhasználók között, a szervertől függetlenül zajlik, a szolgáltató jogosult az adott forgalom idején a sávszélességet csökkenteni.

Az akcióról bővebb információ itt található.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top