Aktuális

Itt az újabb őrület! Itt a Rocktábor!

A Disneynél ismét összehoztak egy pörgős, vidám produkciót! A Jonas Brothers főszereplésével egy újabb közönségkedvencet láthatnak a zenés filmek kedvelői.

Egész évben tart a nyár! Táncolj és énekelj úgy, ahogy még sosem, hiszen itt a Disney egészestés filmje a Jetixen, a Rocktábor.

A tinisztárokkal felpörgetett filmet szombaton mutatja be a Jetix csatorna. A Camp Rock – Rocktábor legalább akkora népszerűségre számíthat, mint a Disney korábbi mindent elsöpró produkciója a High School Musical!

Itt az újabb őrület! Itt a Rocktábor!

A történet egyszerű, a tehetséges és kedves lány, Mitchie elmehet a Rocktáborba, ahol anyjának segédkezik a konyhán, de közben részt vesz a tábor programjain is. Mindenki a nagy táborzáróra készül, ahol az igazi szuperprodukció előadója duettezhet a híres tinisztárral.

Néhány meglepő fordulat, furcsa kaland és izgalmas pillanat segítségével azt tanulja meg, hogy az a legjobb, ha az ember csak a saját szívére hallgat.

Itt az újabb őrület! Itt a Rocktábor!

Tavaly a Jetix a HSM 1. és 2. műsorra tűzésével, vetítésével országos HSM- őrületet indított útjára a tinik körében. A csatorna most a HSM sikerén felbuzdulva a Camp Rock- Rocktáborral ismét egy nagyon pörgős, színes- zenés- táncos filmet mutat be, és minden bizonnyal egy újfajta “lázat” indít útjára a Jonas Brothers főszereplésével

Camp Rock – Rock tábor a Jetixen

• Premier: november 15- én, szombaton 17.30

•Ismétlés: november 16-án vasárnap 9.30

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top