Aktuális

Sztárfórumunk vendége volt a sorselemző

Sokan és sokfélét kérdeztetek szakértőnktől, állandó szerzőnktől. A szív- és pénzügyek mellett faggattátok a csillagokat a 2009-es évről is. Ági két órán át válaszolt kérdéseitekre.

• Lassan véget ér az esztendő, sokan már az új, a 2009-es év felé kacsingatnak. Van, akinek újdonságot hoz az életébe az év vége, ezért kérdezte Ágit:

Kedves Ágnes!
Most vagyok egy vállalkozás kezdetén. Az lenne a kérdésem, hogy sikeres lesz-e ez a vállalkozás, és anyagiakban hoz-e pozitív változást? Szül.: Szolnok, 1961. 07. 23., 9 óra 27 perc (délelőtt).
Köszi: Erzsi

Szia, Erzsi!

A november, az nehéz időszak lesz, januárban számíts váratlan kiadásokra, és április elejétől „beindul a szekér”. A Jupiter, a nagy szerencse bolygója fog ebben támogatni.

• Akik nem adtak meg pontos születési adatokat, vagyis az óra és a perc mellett a születési hely is lemaradt a kérdésükről, azoknak Ági a számmisztika segítségével igyekezett választ adni:

Kedves Ági,
Párom születési dátuma: 1979. 09. 16., enyém: 1986. 11. 19. Érdekelne, hogy hogyan boldogulunk majd együtt… fogom-e szerelemmel szeretni gyerekem apját, mit tartogat számunkra a jövő… Gyerekem: 2008. 01. 16. Hogyan neveljem, hogy kiegyensúlyozott maradjon, már most egy határozott személyiség, de mivé fog cseperedni… ezek érdekelnének…
Előre is nagyon köszönöm a válaszod,
Tímea

Szia, mytym!
Számmisztikailag a párod és a gyereked is hetes, „apjára ütött”, de mivel te egyes vagy, te vagy a „főnök”! Csak úgy tudok harmonikusan együtt élni, ha van lehetőséged döntéseket hozni, és közösen teszitek meg. A két hetesnek szüksége van időnként visszavonulásra, egyedüllétre, muszáj teret engednetek egymásnak. Csináljatok közös programokat, de külön-külön is legyen lehetőségetek erre.

• Ezen a héten Ágitól több írást is olvashattatok, köztük a nagy sikerű A Vízöntő-kor gyermekei vagyunk címűt, erre reagálva is faggattátok Ágit:

Kedves Ágnes!
Szerinted igaz, hogy mindent csak akarni kell? Vagy vannak olyan tényezők, amelyek, akármit is szeretnénk, mégsem engedik véghezvinni a szándékot?? Pl. én szeretnék egy kapcsolatot befejezni, amit nem tudok… pedig minden ellene szól! Előre is köszönöm válaszodat!

Kedves Amstella!
A szándék, az akarat, a döntés már félsiker, de attól, hogy te át akarsz menni a kereszteződésen, még nem jelenti azt, hogy át tudsz, meg kell várnod, hogy zöld lesz a lámpa, ha ezt megvárod, akkor minden simán lezajlik, és te nem sérülsz. Várd meg azt az időszakot, amikor ezt meg tudod lépni.

• Volt olyan kérdés is, amely nem a kérdezőről, hanem családtagjáról vagy barátjáról szólt.

Kedves Ági!
Szeretnék az öcsémről kérdezni. Mi várható számára a jövőben? 1966. 01. 06-án Esztergomban hajnal 6 órakor született. Nagyon összecsaptak a feje felett a hullámok. Köszönöm válaszod.

Kedves Zsu!
Decembertől jobban lesz a testvéred, minden szempontból, de azt is tudnod kell, hogy türelmesnek kell lennie április közepéig, hogy minden szempontból rendeződjön az élete.

Köszönjük érdeklődéseteket, kérdéseiteket. Aki szeretne kérdezni Ágitól, vagy kérdésére itt a fórumban most nem kapott választ, az keresse őt szakértői oldalán itt »

A fórumot itt érhetitek el »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top