Aktuális

Téli meglepetések a Danubiusnál! (X)

Az idei nyár hosszú volt, és szerencsére az ősz is enyhére sikeredett. Ennek mindannyian örültünk, egyetlen fájdalmunk csupán az, hogy elmúlt a hosszú szabadságok ideje.

Ne ijedjünk meg az előttünk álló téltől, még ha picit fagyos is lesz! Drukkoljunk, hogy latyak helyett hó borítsa a tájat, nincs ennél szebb és hangulatosabb télen.

Pakoljuk össze a családot vagy barátainkat, és kiránduljunk a gyönyörű hazai tájakon.

Hó ide, hó oda – vágyunk a melegségre mind. A Danubius gyógyszállodáiban úgy élvezheted a tél szépségeit, hogy közben a forró, jótékony hatású termálvíz melegíti testedet-lelkedet.

Ha pedig nem vagy az a vízben csücsülő típus, és menned kell, ahhoz hogy felmelegedj, akkor látogass el a Danubius városi szállodáiba, ahol kulturális programok és városi barangolások várnak Rád.

Most lehetőséged van mindezt kedvezményes áron kipróbálni!

3 éjszaka áráért 4-et adunk!

Téli meglepetés 3=4 akciós ajánlatunkat azok számára állítottuk össze, akik Bükfürdőn, Sárváron vagy Hévízen, a Danubius Health Spa Resort Bük, Sárvár, Aqua és Hévíz szállodáinkban szeretnék élvezni a Danubius élményfürdők, szaunák, wellness programok jótékony hatását.

2 éjszaka áráért 3, a Dunántúlon

Fedezd fel a Dunántúl csodálatosan szép tájait! Barangold be a Balaton környékét, vagy a Mecseket, de érdemes túráznod a Fertő-tó környékén vagy a Szigetközben is.

Készüljünk együtt az ünnepekre! 2=3 ajánlatunkat elsősorban a kulturális kikapcsolódás iránt érdeklődőknek ajánljuk Pécsett, a Hotel Palatinus és Pátria szállodáinkban, Győrben, a Hotel Rábában, Keszthelyen, a Hotel Helikonban, valamint a soproni Hotel Lövérben, ahol a Lövérekben tett kiadós séták után jól esik majd egy kis lazulás, felfrissülés a szálloda wellness részlegében.

Látogasd meg weboldalunkat: www.danubiushotels.hu -t, és foglald le szállásodat most!

Telefonon a Danubius Információs Iroda munkatársai is készséggel állnak a rendelkezésedre az (1) 88 88 200 telefonszámon, illetve az info@danubiushotels.com e-mail címre is küldheted kérdéseidet.

 

Kellemes téli pihenést!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top