Aktuális

Ébresztő, újra! – Megjelent Soma második könyve

Két és fél évet vártunk rá, de most itt tartjuk a kezünkben: végre nyomtatott formában is megjelentek Soma Mamagésa újabb Nők Lapja Café-s levelei.

Az Ébresztő! második kötete november 17-én került a könyvesboltokba. Jobb ómen nem is lehet ez a szerző számára, akinek a 17-es a kedvenc száma.

A Nők Lapja Cafe olvasóinak nem kell bemutatni sem Somát, sem pedig a rovatot. A kezdetek kezdetén, öt évvel ezelőtt csak az volt biztos, hogy Soma Mamagésa átadja a tudását a legolvasottabb női portálon, de hogy ez hogyan és milyen formában történik, arról csak sejtésünk volt. Jakab Kriszta, a Nők Lapja Cafe főszerkesztője elmesélte, hogy az élet és az igények alakították, hogy a Nők Lapja Cafe tavaszi megújulásakor Soma külön rovatot kapott, amely az egyik legnépszerűbb a portálon.

Soma bevallotta, hogy öt év után is érik meglepetések, pedig havonta nyolcvan-száz levelet olvas el. Az esetek nyolcvan százalékában párkapcsolati gondokkal fordulnak hozzá, de rendszeresen kap a szülő-gyerek viszonnyal, az önkereséssel, a munkahelyi problémákkal kapcsolatos kérdéseket, egészen az olyan intim bajokig, mint például az inkontinencia. Azt gondolnánk, ennyi problémával ennyi időn keresztül lehetetlen úgy foglalkozni, hogy az ember ne fáradjon bele. Soma Mamagésa azonban saját bevallása szerint a gondoskodásra, az útmutatásra, mások segítésére szocializálódott (vagy született?). Az elmúlt két és fél évben ő maga is rengeteget változott, számtalan terápiával találkozott, másképp áll egy-egy problémához. Ebből kifolyólag ez a könyv is más, mint az előző.

Még több fotó a bemutatóról képgalériánkban! Katt ide! »

Csupán egyetlen dolog nem változott Soma lendületén kívül: az olvasók lelkesedése. Azoké, akik akarnak változni, akik tenni akarnak a változásért, és tesznek is érte. Ennek csak az első, de talán a legnagyobb lépése, hogy tollat vagy klaviatúrát ragadnak, és feltárják a legféltettebb titkaikat.
A rendhagyó sajtótájékoztató Soma Mamagésa és a Libidó zenekar minikoncertjével ért véget, hiszen az öröm kettős: a könyvvel együtt megszületett a Balansz című nagylemez, amelyről Soma Mamagésa a Tejes című számmal üzen a Cafe olvasóinak:
„Amíg én vagyok a tejes, addig Te nem lehetsz teljes” – amíg valakinek az útmutatásaitól függsz, addig nem élhetsz teljes életet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top