Aktuális

Előszilveszteri buli a Millenárison!

2008. december 30-án előszilveszteri buli a Millenárison! Főszerepben a Péterfy Bori Love Band, közreműködik: a Nicht Vor Dem Kind, vendég: Hangmás, Nemjuci.

Péterfy Bori színésznő és énekesnő. Az egykori Amorf Ördögök énekesnőjének 2007 májusában alakult meg új zenekara a Péterfy Bori & Love Band. A bemutatkozó lemez 2007 októberében jelent meg a Megadó Kiadó gondozásában. Sokakat az őrületbe kergetett, még többek pedig a szívükbe zárták a lemez első számát, a „Hajolj bele a hajamba” című dalt, melyhez videoklip is készült.

 

A Love Band sanzonos, punkos, reggae-s popzenét játszik, amellyel a Teátrum-beli előszilveszteri patyn vendégekkel és két nagyszerű előzenekarral színesítve szórakoztatja majd a nagyérdeműt.

A Love Band koncertjének egyik csúcspontja az Ópium című számhoz készült vadonatúj videó, amely ugyancsak látható lesz a Millenárison.

 

A vendégekről:

 

A NEMJUCI zenekar teljesen új formáció a magyar zenei palettán, noha tagjai egytől egyig jól ismert underground ill. overground zenekarokból érkeztek. A „főnők” – ahogy a többi tag nevezi- Németh Juci az Anima Sound System egykori énekesnője. Sok zenekar rémalma a stílus-kategorizálás, de nekik ez nem okoz gondot, felvállalják, hogy zenéjük rockköntösbe tekert Jucidalok, másképpen: Juci & Roll.

 

 

A Hangmás megalakulása óta (2002) a budapesti underground egy érdekes színfoltjává küzdötte föl magát. Hírnevet a leginkább frenetikus fellépéseikkel szereztek maguknak, amelyek valóságos energiabombaként hatnak a közönségre.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top