Aktuális

Antal Imre rosszul van

Az RTL Klub Híradója úgy tudja, hogy a művészt súlyos állapotban szállították nemrég kórházba. Előfordulhat, hogy februárban láthatják utoljára a nézők Antal Imrét és a Szeszélyest.

Az ismert televíziós a SOTE radiológiai részlegére került. Az osztályon látogatási tilalmat rendeltek el. A tévé csatorna úgy tudja, hogy Antal Imre állapota stabil, nem akut rosszullétről van szó, régóta húzódó betegsége gyengítette le annyira, hogy lehetetlenné vált az otthoni ápolása.

A művész jó ideje rákbetegségben szenved, az utóbbi időben nagyon lefogyott, egyre rosszabb lett az állapota. Lapértesülések szerint a rákkal küzdő humorista már hetek óta nem hagyta el a szobáját, mert már egy lépést sem tudott megtenni egyedül.

A televíziós személyiséget a Szeszélyes című műsorban láthatták a nézők, addig, míg állapota megengedte, hogy dolgozzon. – Nagyon le van gyengülve, fel kell hogy erősödjön. Az orvosaival egyetértésben úgy ítéltük meg, hogy az a legjobb, ha szakértő kezekben van, infúzióval pótolják a folyadékot a szervezetében. A hangulata nagyon változó, ám amikor meglátogatom, mindig érdeklődik a műsoráról, jobb kedvre derül, ha a Szeszélyesről beszélgethetünk – mesélte Oltványi Tamás, a műsor producere.

Imre állapotának súlyosbodásával a Szeszélyes is veszélybe került. A műsor jövőjéről a producer elsőként a Netbulvárnak nyilatkozott:

– A februári adás forgatásait már megkezdték, sajnos ezen Antal Imre nem tud már részt venni, ám egy archív felvétel erejéig láthatják a nézők a műsorban.

A producer szerint, ha az állapota nem javul, sajnos könnyen lehet, hogy ez a februári lesz az utolsó Szeszélyes, hiszen negyed évszázad alatt a műsor teljesen egybeforrt Antal Imre karizmatikus személyével, így a kollégák elképzelhetetlennek tartják, hogy nélküle folytassák. (Netbulvar.hu, fotó: Bársony Bence)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top