Aktuális

Christina Aguilera máris dolgozik!

Úgy tűnik, Christina Aguilera nehezen bírja az otthonlétet nemrég született csecsemőjével. Alig három héttel a szülés után az énekesnő boldogan és nagyszerű formában tért vissza a közéletbe és vetette bele magát a munkába.

Christina Aguilera visszatért a közéletbe, és újra sűrű napirenddel vágott neki a napnak. Eleget téve állampolgári kötelezettségeinek, a szuperkedd alkalmából Christina is elment leadni a voksát elnökjelöltjére, majd ezt követően kis ideig a legújabb koncert-DVD-jét, a Back to Basics: Live and Down Undert dedikálta.

A Grammy-díjas énekesnőről az a hír terjedt el, hogy mivel császármetszéssel adott életet első gyermekének, még mindig nagy fájdalmai vannak.

Minden jel arra mutat, hogy Christina igyekszik rácáfolni a pletykákra azzal, hogy nem hanyagolja el a munkája iránti kötelezettségeit.

A popdíva a szinte már védjegyévé vált élénkpiros rúzzsal és talán túlságosan is mélyen dekoltált felsőjével mintha csak azt kívánná jelezni, hogy hamarosan visszatér rajongói elé.

A Nők Lapja Cafe is beszámolt arról, hogy a szexi énekesnő január 12-én hozta világra első fiúgyermekét, Max Liron Bratmant. A Female First információi szerint az OK! magazin a szülést követően egymillió dollárt ajánlott Christina Aguilerának és férjének, Jordan Bratmannek a baba első exkluzív képeiért, de ők nemet mondtak. (NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top