Aktuális

Julia Roberts a legjobban öltözött Oscar-nyertes

Az idén 80. alkalommal ítélték oda a legjobb filmeseknek járó Oscar-díjakat. Egy brit honlap szavazásán a legjobban öltözött sztár címért is versenghettek az Oscar-nyertes színésznők.

Az idén is, mint minden évben, készült egy felmérés, ahol arra voltak kíváncsiak, hogy ki volt a legjobban öltözött sztár az eddig megrendezett Oscar-díj-átadókon. Az idén Julia Robertsnek kedvezett a szerencse.

A döntés cseppet sem volt könnyű: a brit honlap szavazói szerint végül 25 százalékkal Julia Roberts 2001-ben viselt fekete-fehér Valentino-modellje nyert.

A Hollywood legszélesebb mosolyával rendelkező színésznő az Erin Brockovich – Zűrös természet című film főszerepéért kapott Oscar-díjat.

Az egyszerű, ám mégis rafinált estélyi kiemelte viselője karcsúságát és magas alakját. Mindemellett látszott, hogy Julia jól érzi magát a gyönyörű ruhában.

Juliát Halle Berry színésznő követi, aki 2002-ben a Szörnyek keringője (Monster’ Ball) című filmben nyújtott alakításáért vihette haza az aranyszobrocskát. Az egzotikus szépség nagy feltűnést keltett cseppet sem klasszikus vonalú és nem mindent takaró estélyijében.

 

A toplista harmadik helyén Hilary Swank szerepel, aki 2004-ben egy mélykék Guy Laroche estélyit választott, hogy átvegye a Millió dolláros bébi (Million dollar baby) című filmért a második Oscarját.

A divatelemzők és a szakértők egyöntetűen örültek a színésznő egyéniségét is kiemelő, a hátat teljesen szabadon hagyó viseletnek.

Igaz, a szakemberek és a kritikusok szerint Hilary már 2000-ben is jó ízléssel választotta ki Randolph Duke ruháját, akkor a Fiúk nem sírnak című filmben játszott szerepéért vette át első Oscar-díját.

(NLC, Premierfilm.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top