Aktuális

Kiderült, miért válik a sztárpár!

Számos, egymásnak gyökeresen ellentmondó híresztelés után úgy tűnik, hogy végre tisztán lehet látni, mi is történik Sean Penn és neje, Robin Wright Penn háza táján. Az Oscar-díjas színész-rendező 11 év után válik el feleségétől.

Sean Penn és neje, Robin Wright Penn januárban jelentették be, hogy elválnak útjaik, akkor a házaspár szóvivője megerősítette a hírt, de további részleteket nem árult el az ügyről. Így azt sem lehetett tudni, hogy a boldognak hitt színész házaspár miért döntött a szakítás mellett.


Penn és felesége, Robin 11 évig éltek boldog házasságban, ám a legfrissebb hírek szerint az idillnek vége szakadt azon a karácsony előtti éjszakán, amikor egy Squaw Valley-i hotelben Robin részegen, és ami még rosszabb, két mezítelen orosz hölgy társaságában találta a férjét.

A színésznő ezután kerülni kezdte férje társaságát: Robin Wright egy korábbi barátjával, Jason Patrickel tölti napjait, és már beadta a váláshoz szükséges papírokat is. A tervek szerint pedig két tinédzser gyermeküket felváltva nevelik majd.

Bár az esemény megtörténtét mindkét fél hetekig tagadta sajtóközleményeiben – az orosz lányokat nem kérdezte senki –, úgy tűnik, végül megunták a titkolózást. A szakítás után Sean Penn szabadeséses ejtőernyőzésbe fojtotta bánatát.

A színész, aki az Emile Hirsch és Vince Vaughn főszereplésével készült Út a vadonba című filmjével nagy sikert aratott, és 2004-ben Oscar-díjat kapott a Titokzatos folyó című filmben nyújtott alakításáért, a kilencvenes évek elején kezdett randevúzni kolléganőjével, Robin Wrighttal. 1996-ban házasodtak össze, két gyermekük született. Penn-nek ez volt a második házassága. Előtte, 1985 és 1989 között az amerikai énekesnő, Madonna volt a felesége. (NLC, UIP)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top