Aktuális

Mit jelentenek a szexuális álmok? – Soma Mamagésa válaszol

Amióta elvesztettem a szüzességemet, folyamatosan azt álmodom, hogy orgazmusom van. Mit jelenthet ez? Már rengeteg álmoskönyvet, internetes oldalt megnéztem, de sehol sem találtam erről semmit.

Kedves Soma!

Én egy 21 éves lány vagyok, az első szexuális élményem 17 éves koromban volt azzal a fiúval, aki mára a vőlegényem lett. A szexuális életünk egész jó, vagyis nincs viszonyítási alapom, de nekem és neki megfelel.

A problémám a következő: amióta elvesztettem a szüzességemet, folyamatosan azt álmodom, hogy orgazmusom van (havonta legalább háromszor). De ez nem csak álom, ez valóság, olyannyira, hogy felébredek az élvezet közben. És ha netán azt hinném, hogy csak álmodtam, reggel a fehérneműm és az ágyneműm nem ezt mutatja.

Mit jelentenek a szexuális álmok?  - Soma Mamagésa válaszol

Már rengeteg álmoskönyvet, internetes oldalt megnéztem, de sehol sem találtam erről semmit. Nekem nincs gyakran hüvelyi orgazmusom, nagy kincsnek tekintem, lehet, hogy köze van hozzá?

Kérem, segítsen, mert már nagyon kíváncsi vagyok! Válaszát előre is köszönöm.

Különös álmot láttál, nem megy ki a fejedből egy kép? Fejtsd meg az álmaidat az álomszótár segítségével! 

Szép napot!

Üdvözlettel: Kitty

 Tipp: Somának a következő e-mail címre írhattok: soma@nlcafe.hu

Kedves Kitty! (Így fonetikusan kiejtve jópofa név…)

Szexszel álmodni az, ami. Semmi átvitt értelmű nincs benne. Aki álmában szeretkezik, élvez, az egyszerűen csupán a szexuális vágyát éli meg. Úgyhogy ez semmi mást nem jelent, mint hogy szexuálisan túlfűtött vagy. Ezért is vagy képes „pszeudo”-orgazmusra, azaz úgy elélvezni, hogy feltehetően meg sem érinted a nemi szervedet.

Ezt én magam is többször átéltem. Emlékszem, először nagyon meglepett, hogy ez megtörténhet. Csupán csókolóztam a sráccal, mindketten kabátban állva öleltük egymást az utcán, amikor határozottan éreztem, hogy elkezdenek szűkülni-tágulni, egyre gyorsabban pulzálnak bennem az izmok, és érzem, ahogy közeledik a gyönyör, és ott, a karjaiban elélveztem, anélkül, hogy bármelyikünk is a genitáliákhoz ért volna. Később ez a képességem többféle helyzetben előjött, még az előző napi szexuális emlék felidézésétől is. (Egyszer a húszas éveim elején, a buszon zötykölődve is, ez volt a legcikibb.) Úgyhogy simán belefér, hogy álmodban elélvezz. A szakirodalom eddig csak a kamasz fiúk éjszakai magömléséről írt, de mint látjuk, ez is csupán egy korlát. Ugyan már, miért ne élvezhetnének a nők is álmukban, és nem csupán kamaszkorban?!

Az, hogy néha van hüvelyi orgazmusod, nyilván összefügg azzal, hogy álmodban is képes vagy megélni. A szex az agyban kezdődik – szokták mondani, úgyhogy – mint a fenti példák is mutatják – ez bizony így van. Semmi rendellenes nincs a történetedben, ellenkezőleg! Számomra az általad elmeséltek azt üzenik, hogy jó kis tüzes menyecske vagy, és te is megtapasztaltad azt, amit mi, nők már oly sokan, mégpedig azt, hogy a punci egy olyan szerv, amelynek minél többet adsz enni, annál éhesebb. De persze azért ne felejtsük: a mohóság valahol mindig visszaüt.

Búcsúzóul hadd idézzek Weöres Sándor A teljesség felé című könyvéből, innen is A vágyak idomítása című részt:

„Ne mondj le semmiről: mert ki amiről lemondott, abban elszáradt. De kívánságaid rabja se legyél.

Visszafojtott szenvedélyekkel vánszorogni éppoly keserves, mint szabadjára eresztett szenvedélyek közt morzsolódni.

Ha vágyaidat kényezteted: párzanak és fiadzanak. Ha vágyaidat megölöd: kísértetként visszajárnak.
Ha vágyaidat megszelídíted: igába foghatod őket és sárkányokkal szánthatsz és vethetsz, mint a tökéletes hatalom maga.

Legtöbb ember, ha véletlenül megpillantja saját mélységének valamely szörnyetegét, irtózattal visszalöki a homályba; ezentúl a szörny még-nyugtalanabb és lassanként megrepeszti a falat. Ha meglátod egyik-másik szörnyedet, ne irtózz és ne ijedj és ne hazudj önmagadnak, inkább örülj, hogy felismerted; gondozd, mert könnyen szelidül és derék háziállat lesz belőle.

Jó és rossz tulajdonságaid alapjában véve nincsenek. Ápolt tulajdonságaid jók; becézett, vagy elhanyagolt tulajdonságaid rosszak.”

Úgyhogy, kedves Kitty, kívánok neked sok-sok megélt örömet, gyönyört, s majdan az arany közép, a mértékletesség tudását!

Soma Mamagésa

Szex.lap.hu »
Álom.lap.hu »
Párkapcsolat.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top