Aktuális

Különleges nyár Ausztriában

Fedezd fel a természet szépségét, szakadj ki a hétköznapok rohanásából és töltődj fel új energiával. Ausztriában egyedülálló természeti élmények várnak rád is, akár gyalog, akár felvonóval indulsz a csodás hegycsúcsok meghódítására.

Egy különleges nyárAlig található Európában még egy ország, ahol ilyen parányi területen ilyen sokszínű táj fogadná a látogatót. Markáns hegyvonulatok, kiterjedt fennsíkok, zöldellő erdőségek és kristálytiszta vizű hegyi tavak határozzák meg a táj képét és várják a túrázni, kirándulni, kerékpározni vagy csak kikapcsolódni vágyókat.

Az idei nyárra különleges ajánlatokkal készültünk, amelyek között te is biztosan megtalálod a neked (és családodnak) kedveset. Töltheted a nyaralást aktívan vagy pihenéssel, a pároddal vagy a gyermekeiddel, kulturális vagy kulináris élményekkel gazdagon. És ha nem tudnál dönteni, akár több rövid üdülést is betervezhetsz az idén…

Élményeidnek semmi sem szab határt, ha Gasteinban töltöd a nyaralást. Nincs párja a virágzó alpesi rétek látványának, amikor a Gasteini-völgybe beköszönt a nyár. Túrázás közben a csodás friss levegő, a színes virágok és a fejedelmi hegyek lélegzetelállító látványa segít a hétköznapok gondjait a völgyben hagyni.

Egy különleges nyárÚtközben pedig több mint 40 alpesi menedékház csábít kulináris finomságokkal egy kis pihenőre. Gyerkőceid a „Gasti” gyermekklubban tombolhatják ki magukat, ahol játék, szórakozás és számtalan szabadtéri aktivitás gondoskodik a hét 5 napján arról, hogy senki se unatkozzon.

A burgenlandi Larimar hotel, termálfürdő és SPA a jó közérzet új dimenzióját ígéri. A 4 alapelemhez igazodva kialakított bioszobákban, a szaunaoázisban vagy a változatos gyógy- és szépségápoló kezelések során te is feltöltődhetsz energiával. Az itt töltött üdülés egy új életút kezdete lehet, és megadhatja a kezdő lökést egy még szebb és sikeresebb élet eléréséhez.

Aktív üdülésre vágysz? Murau és környéke az aktív kikapcsolódási lehetőségek széles választékát kínálja: túrázás és kerékpározás, golfozás, lovaglás, rafting, horgászat vár. Vagy inkább azt szeretnéd, ha tetőtől talpig elkényeztetnénk?

Egy különleges nyárA Relax Resort Kreischberg panorámás wellnessrészlegből csodás kilátás nyílik a környező alpesi tájra, a megfelelő kulináris élményekről pedig az első osztályú konyha gondoskodik. Élményekben gazdag legyen az üdülés? Hidd el: legfőbb célunk, hogy neked és családodnak feledhetetlen pillanatokat szerezzünk.

És végül, de nem utolsósorban egy jó hír: akár meg is nyerheted nyári üdülésed Ausztriába, a fenti üdülőhelyek egyikére, ha helyesen válaszolsz nyereményjátékunk kérdésére! Készen állsz? Akkor irány a www.austria.info

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top