Aktuális

Színes, szélesvásznú álomkütyük – 2. rész: bordó

Sorozatunkban szín szerint gyűjtünk össze pár kütyüt, illetve hozzájuk kapcsolódó kiegészítőt. Akadnak köztük hasznosak és szórakoztatók (tehát haszontalanok), a közös pont mindenhol csupán a kiválasztott szín. E havi színünk a bordó.
Ha történetesen mobiltól vágyakoznánk bordó darab után, van miből válogatni. A Samsung S5230 virágszerű mintákkal csábít a szín mellett. Akinek pedig ez a díszítés túl sok lenne, annak ott a visszafogottabb, szétcsúsztatható, kellemesen fémes tapintású Nokia 6700 Slide, amelyet egyebek mellett 5 megapixeles kamerával szereltek fel.
 
Színes, szélesvásznú álomkütyük - 2. rész: bordó
 
A másik csúszkás választottunk az androidos Sony Ericsson X10 mini pro. Akinek ez a kompakt méret jön be, de nem fontos a valódi billentyűzet, annak a “kistesót”, az X10 minit ajánljuk a figyelmébe. Az LG frissebb mobiljai közül a Pop GD510-et emelnénk ki. A Pop ilyen univerzális telefon, már többször is írtunk róla. Ebből készült a Twilight kiadás, és a környezetbarát mobilos cikkünkben is szerepelt, ugyanis lehet hozzá vásárolni napelemes hátlapot. Most pedig megint itt van, mert létezik olyan kiadásban is, ami illik ezen összeállításunkba.
 
Színes, szélesvásznú álomkütyük - 2. rész: bordó
 
Amennyiben a laptopunkon szeretnénk viszontlátni a sötétes piros színt, érdemes szemügyre venni a Samsung R530-as notebookját, amit Technet-es kollégáink teszteltek is pár hónapja.  A kisebb gépek, azaz netbookok közül például a HP Mini 210-1000 sorozatában találunk bordó kiadást. A pillanataink megörökítésére is akad számos karmazsin árnyalatú eszköz, például a 12 megapixeles Nikon Coolpix S70 digitális fényképezőgép, vagy a Toshiba kompakt videókamerája, a HD videófelvételre is képes Camileo S20.
 
Színes, szélesvásznú álomkütyük - 2. rész: bordó
 
A számítógépes kiegészítők között nézelődve is számos bordó darabot találhatunk, akár a Lego formájú pendrive-ot is. A Kingston limitált szériás USB kulcsai között – amelyekről már korábban is írtunk – szintén akad egy Red. Kicsit már a lilába hajlik, de azért itt a helye az összeállításban a Microsoft összecsukható Arc egerének is. Ha pedig a zenéinket szeretnénk egy megfelelő színű, nem túl harsány MP3 lejátszóról hallgatni, akkor jó választás lehet a Sony NWZ E444R eszköze.
 
Színes, szélesvásznú álomkütyük - 2. rész: bordó
 
A laptoptartó alkalmatosságok között is széles a skála ebben a színben: az egyszerű virágos laptop sleeve-től a Tucano Tasca táskán át… a csillagos égig. Ha telefontartók között kutakodnánk, ott van például a szilikonos Belkin Ergo tok, ami iPhone-okhoz készült. Más telefonokhoz és komolyabb személyiségekhez Krusell Vinga bőrtok is érdekes lehet – egyebek mellett.
 
Színes, szélesvásznú álomkütyük - 2. rész: bordó
 
Természetesen a végére muszáj volt pár extrémebb, nem túlzottan a “kütyü” kategóriába eső dolgot is beválogatni. Hogyan is hagyhattuk volna ki az LG hűtőjét, amit nem csupán bordó szín és virágminta díszít, de még pár Swarovski kristály is került rá? Szintén nem kívántuk méltatlanul mellőzni a nyomtatott áramkörből, kézzel készült fülbevalót, csupán azért, mert végső soron nem kütyü.
A képünkön látható harmadik tárgy eredete kicsit homályos, ám nagy valószínűséggel nem létezik, ezért nem került be a valódi elektronikai cikkek közé. A hírek szerint ezt a kecses formájú koncepció-MP3 lejátszót Vivienne Tam rendelésére készítette egy dizájner. Körülbelül egy éve röppent fel a hír, hogy a divattervező a VIP ügyfeleinek szánna ilyen zenelejátszót, ám arról azóta sem hallottunk, hogy ténylegesen gyártásba került volna az egyébként csodálatos színű és formájú eszköz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top