Aktuális

9 fura szexi kütyü

Ha már mindenféle pikáns téma fordul elő az oldalon a héten, azt is megnéztük, milyen érdekességek, különlegességek akadnak az erotikus kütyük között.

Alaposan meglepődtünk, a talált tárgyak egy részétől talán el is határolódnánk. 

Az Earth Angel vibrátor éppenséggel a múlt heti környezetbarát kütyük összeállításunkban is elfért volna, ha nem csak különleges esetekben fordulnánk a szexi kütyük témaköre felé a rovatban. Ezt a típust a környezettudatos hölgyeknek szánják, ugyanis egyrészt újrahasznosított anyagokból készült, másrészt nem elemmel működik, hanem a kart forgatva lehet áramot fejleszteni az eszközben. Négy percnyi tekerés harminc percnyi vibrálást tesz lehetővé, egyébként négyféle rezgési sebesség van.

9 fura szexi kütyü

A Lelo Inez az aranyszínű kütyükről szóló összeállításunkba illett volna, ugyanis 18 karátos aranyba burkolták a luxus élvezeti cikket. Rozsdamentes acélbevonattal is kapható egyébként, ez az ezüstszínű változat némiképpen olcsóbb, alig kerül többe másfél millió forintnál. Az aranyszínű ára már két milla fölött van. S hogy mit kap mindezért az öt fokozattal bíró, aranyozott vibrátor mellé a vásárló? Elegáns fadobozt, szatén tokot, töltőt és használati utasítást, na meg egy év garanciát.

 
9 fura szexi kütyü
 
9 fura szexi kütyü
 
A rúzsnak, illetve körömlakknak álcázott örömforrásokat azoknak a nőknek ajánlják, akiknek fontos, hogy kedvencük mindig velük legyen, de ne túl feltűnő formában. Az ártatlan sminkkellékeknek látszó tárgyakat akár ki is ejthetik a táskájukból, nem buknak le. Csak az tudja, mit rejtenek, aki maga is találkozott már ilyesmivel. (Vagy aki olvasta cikkünket.) Összesen 9-10 centi magasak, tehát az álcázás miatt kompromisszumokat kell kötni a méret terén.
9 fura szexi kütyü

Szintén álcázott szexjátékok Raffaele Iannello olasz dizájner XXXitchen sorozatának darabjai, ám ezek nem női táskába illő kellékeknek, hanem konyhai felszerelésnek látszanak elsőre. A szemérmes, ám kéjvágyó háziasszonyoknak szánt kollekcióban különleges formájú borsőrlő, citromfacsaró, mosogatókefe és papírtörlő-tartó szerepel, amelyeket többféle célra is fel lehet használni, igényektől függően.

9 fura szexi kütyü

Már a Hello Kitty összeállításunkban is megemlékeztünk a cicás “nyakmasszírozóról”, de természetesen nem ez az egyetlen olyan darab, ami a “cuki” jelzőt is kiérdemli a “játékos” mellé. Az édibédi játékszerekért rajongó nők nyuszi, polip vagy éppen víziló formájú, rezgő-mozgó társakat is találhatnak, ha éppen ilyesmi lenne a kívánságuk.

9 fura szexi kütyü

Utolsó “versenyzőnk” a Nintendo játékkonzoljához, a Wii-hez kapcsolódik. Egyelőre még nem lehet kapni, de hamarosan érkezik. A Wii távirányítójához kell csatlakoztatni a Mojowijo cég által gyártott kiegészítőt, amit aztán Bluetooth-on egy olyan számítógéppel kell összekapcsolni, amelyen a cég szoftvere fut. A leírás szerint a kütyü a kontrollerrel végzett különfél mozdulatokat vibráló jelekké tudja átalakítani, illetve más eszközökre átküldeni, akár ugyanabban a helyiségben, akár az interneten keresztül. Tehát a felhasználási területek skálája igen széles lehet. A cég ráadásul azt ígéri, Skype-on keresztül is működni fog az eszköz, így akár videochat közben is küldözgethetik majd a “vibráló jeleket “egymásnak a partnerek.

 
9 fura szexi kütyü

 

Kérdés, hogy mekkora lesz az érdeklődés iránta. A Facebookon cikkünk írásakor mindössze 255 rajongója van a cégnek. Persze ettől még lehet, hogy a lanyhának tűnő érdeklődés mögött valójában milliók vágynak a termékre, csupán nem merik az arcukkal és a nevükkel felvállalni rajongásukat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top