Aktuális

Elkezdődött a karácsonyi cipősdoboz-akció

Az ország 100 pontján várják az önkéntesek a cipősdobozba rejtett ajándékokat, melyeket idén nehéz sorsú határon túli gyermekek és a vörösiszap-katasztrófa miatt nincstelenné váltak között osztanak szét.

Elkezdődött a karácsonyi cipősdoboz-akcióMár megérkezett az első cipősdoboznyi ajándék a Baptista Szeretetszolgálat irodájába. A szervezők idén is várják a dobozokba csomagolt játékokat, használati tárgyakat, hogy az adományokkal minél több gyermek és család ünnepét tehessék meghitté és boldoggá. 

A szeretetszolgálat karácsonyi adománygyűjtő “cipősdoboz” koncertet is szervez a támogatóknak: a budapesti Sportarénában Ákos lép fel december 16-án. Az adományozók 3000, 4000 vagy 6000 forintot meghaladó felajánlás után igény szerint térítésmentes meghívókat kapnak ajándékba a jótékonysági koncertre. A rendezvényen adják át – idén negyedik alkalommal – Böjte Csaba testvérnek az erdélyi árváknak szánt több ezer cipősdoboz ajándékot. Az adományokat Debrecenben, a november 11-i Michael W. Smith koncerten is gyűjtik.

Az akcióról bővebben itt olvashatsz. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top