Aktuális

Koporsóba akarták fektetni a magyar modellkislányt

Potyó Dominika szép, jól keres, fotózásokra és filmekbe hívják, ráadásul csak tizenegy éves. A kislány egy világcég milliós reklámkampányának arca lett. A kislány sikerei ellenére megmaradt hétköznapi, bájos gyereknek, aki állatokat is támogat. Szülei azonban odafigyelnek a kislányra, hiszen már több furcsa ajánlatot is kapott.
Hírsztár sorozatunk korábbi szereplői

Adakozó igazgató – milliókat gyűjtött a szegényeknek
Aki fél lábbal ment életeket
Élni tanít a 82 éves pályakezdő
Aszfalton mentett életet a tini úszómester

Potyó Dominika Dakota – érdemes megjegyezni ezt a nevet, hiszen a kislány hazánk legsikeresebb gyerekmodellje, és fényes jövő várhat rá. Domcsa – ahogyan szülei becézik – szerepelt az Álom.net és a Pillangók című filmben, számos cég reklámarca volt és tavaly jött a nagy dobás: a kislányt választották ki a Gant nevű világcég reklámkampányának modelljévé.
A tizenegy éves Dominika fürdik a sikerben, háromórás munkáért 125 000 Ft-ot kap, és a fiúk természetesen szerelmesek belé az iskolában. Édesapja, a sztárok fodrásza, Potyó József büszke lányára és segíti a karrierjét.

Koporsóba akarták fektetni a magyar modellkislányt

– Domcsát ötesztendős kora óta visszük válogatásokra. Nagyon sokan mondták, hogy különlegesen szép kislány, és hogy mennyire jól mutat a fotókon, videofelvételeken. Persze minden szülőnek a saját csemetéje a legszebb, legjobb, de azt gondolom, Domcsa tényleg a modell- és színészi pályára termett. Az élet minket igazolt, hiszen a lányom azóta sikert sikerre halmoz. Hatalmas dolog, hogy a Gant cég éppen őt választotta gyerekmodelljévé.

– Franciaországban volt a fotózás, Domcsa igazi királynőnek érezte magát. Ez egy milliós reklámkampány – mesélte büszkén Potyó József, aki ma már örül, hogy lánya egy másik, szintén híres kampányból végül kimaradt.

Koporsóba akarták fektetni a magyar modellkislányt– Volt egy éve egy társadalmi célú hirdetés, amelyben egy kislány fekszik a koporsóban.
Eredetileg Domcsát akarták a reklámban szerepeltetni, ám a kislányom 141-142 centi, a koporsó pedig 140 centis volt, így nem fért bele, kilógott a lába. De jobb, hogy így történt, úgysem engedtük volna. Amúgy is babonás emberek vagyunk, a reklám pedig nagyon nagy botrányt kavart, le is kellett takarni a kislányt, úgyhogy szerencse, hogy Dominika úgymond kinőtte azt a koporsót. De voltak mindenféle fürdőruhás megkeresések, ezeket sem kértük – árulta el a figaró, aki félti a kislányát.

– Sok rémisztő történetet hallani, és a pedofilok is valós veszélyt jelentenek. A feleségemmel ezért nagyon odafigyelünk Domcsára, ellenőrizzük, mikor kivel chatel, levelezik, találkozik. A fotózásokra, fellépésekre nem mehet egyedül és az iskolába is megyünk érte. Nagyon féltjük őt, de összetartó család vagyunk, hiszem, hogy nem érheti baj.

Ráadásul egészséges lelkületű kislány, visszahúzódó és visszafogottan kezeli a sikereit. A csepeli Egressy Béni Zeneművészeti Középiskola  és Gimnázium hallgatója, ahol tanára szerint is nagyon jól teljesít. Pedig eleinte az iskolában a lányok irigységből keresztbe akartak tenni neki, de ma már elfogadták, hogy Domcsa szerepel, és inkább büszkék rá – tette hozzá az édesapa, aki tervezi, hogy bankszámlát nyit lányának és ott gyűjtögeti a keresett pénzt. Domcsa egy dologhoz ragaszkodott: minden hónapban állatmenhelyet kell támogatni szüleinek a pénzből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top