Aktuális

Esküvőt tervez a Google

Gondoltad volna, hogy a Google segíthet megszervezni az esküvődet? Komplett esküvői "csomagot" állított össze a keresőóriás.
Az angol nyelvű Google Weddings oldalon egy helyre gyűjtötték az összes olyan szolgáltatást, ami megkönnyítheti az esküvőre készülők életét – legalábbis amennyire az internet segítséget nyújthat ilyesmiben.

Ott van az összes honlapsablon, amivel esküvői weblapot készíthet a házasulandó, viszonylag kevés informatikai tudással is. Aztán ott az összes feladatlista, ami segít eligazodni a teendők rengetegében, és képszerkesztéshez, illetve képmegosztáshoz is találunk hasznos eszközöket a Google Weddings oldalon.

 
esküvő google

Az információk és linkek összeszedésében Michelle Rago esküvőszervező segített, aki egy tipplistát is összeállított a saját tapasztalatai alapján.

Nyereményjátékot is szerveznek a jegyeseknek, de ebben sajnos csak az USA-ban élők vehetnek részt, ezért ezt nem is részletezzük tovább, hogy elkerüljük az irigységtől sárga arcbőr kialakulását. 

 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top