Aktuális

Bombázóvá operáltatta magát a testépítő

A transzszexuális apa csillogó női modellként éli boldog életét. 9 éves lányához képest a külvilág kevéssé megértő.
Nővé operáltatta magát a testépítőPlasztika, de mikor?

A 31 éves Chrisie Chris Edkinsként látta meg a napvilágot. A férfi egykor órákat töltött a konditeremben 100 kilóra pumpálva fel magát, hogy meggyőzze magát arról: ő egy alfahím. A színfalak mögött azonban évekig női ruhába bújt. 2003-ban elhatározta, hogy felfedi valós önmagát és átalakul Chrisie Edkinsé.

Edkins az operáció előtt
Edkins az operáció előtt

A 9 éves lányát nevelő apa átváltozását a szomszédok negatív reakciói követték, még fizikai bántalmazás is érte. Véleménye szerint a tény, hogy most már nő, nem jelenti azt, hogy ne lehetne jó apa. Chrisie nagyon hálás azért, hogy a lánya ennyire megértő. Cloe 9 éves kora ellenére sok felnőttnél érettebb. Édesapja átváltozásából megtanulta, hogy elfogadónak kell lenni embertársainkkal.

Edkins az operáció után
Edkins az operáció után

Az apa eleinte aggódott, hogyan fogja fogadni az átváltozást, de mindvégig hitt benne, hogy egy boldogabb szülő többet ér egy férfi apánál. Bár az iskolában ugratták egy ideig, de ő karakánul elmondta, hogy az apja nővé akart válni, amire nem volt válasza a szemtelen iskolatársaknak.
66 kilósan, tetovált sminkkel, hajhosszabbítással, hormonterápiával és egy 34-es méretű kebleket adó műtéttel a háta mögött női külseje ellenére Chrisie ragaszkodik hozzá, hogy lánya apának szólítsa.
Sajnos nem mindenki olyan megértő, mint Cloe, sokan bántották, kinevették a játszótéri anyák közül. A műtéte után megváltoztatta a Facebook-profilját, hogy tudassa a világgal átváltozását. Sokan segítették, de néhányan törölték őt az ismerőseik közül. Ugyanezen a napon egy fekete BMW állt meg a háza előtt, amiből 3 álarcos férfi ugrott ki. Betörtek a házba, és miközben a lánya aludt, bántalmazták őt.
„Mindannyian a saját életünket szeretnénk élni. Ha a lányom el tudja fogadni, hogy női testben érzem magam boldognak, mindenki másnak tiszteletben kellene ezt tartani.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top