Aktuális

Rezgésekkel oldja a stresszt a magyar találmány

A mobilok sugárzásától sokan tartanak, pedig még nem született hivatalos bizonyíték arra, hogy valóban káros hatással lennének ezek a hullámok a szervezetre. Azt viszont kevesen tudják, hogy az elektromágneses rezgés egyes fajtái kifejezetten jó hatással vannak az emberi szervezetre.
Rezgésekkel oldja a stresszt a magyar találmányIlyen jellegű, az egészségre nézve hasznos rezgéseket bocsát ki a Harmobile nevű készülék, amit egy magyar fejlesztőcsapat tervezett.

Betegségek kezelésére nem alkalmas az eszköz, de a gyártó ígérete szerint segíthet a jó hangulat, közérzet megőrzésében, a pihentető alvásban, a stresszoldásban, teljesítményünk fokozásában, és segíthet hullámaival ráhangolódni egy egészségesebb életvitelre.

Több mint 60 különféle programot tartalmaz a készülék, amelyek különféle hatásokat érhetnek el, a teljesítményfokozástól kezdve a pattanások eltüntetésén át egészen a fiatalításig. Akadt már olyan is, aki a Harmobile másnapossági funkciójáról állította, hogy csodákat művel, de valószínűleg az altató, illetve ébresztő funkció a legfontosabb.

A készüléket egyébként érintőképernyővel látták el, szoftveréhez pedig folyamatosan adnak ki frissítéseket, amelyeket az internetről lehet letölteni.

 
 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top