Aktuális

Maszkos férfi kukkolt és filmezett női vécékben

Hogy milyen szakon folytatja egyetemi tanulmányait a szexuális bűnözővé vált értelmiségi fiatalember, azt nem tudjuk, mindenesetre perverzióból biztosan jelesre végezne a mesterképzésen.

Szabadlábra került az a huszonkét éves brit egyetemista férfi, aki gumimaszkban kémkedett nyilvános vécékben a nők után. A perverz fiatalembert, aki egyébként éppen egyetemi mesterképzést folytat, mostantól szexuális bűnözőként tartják nyilván öt évig.

Maszkos férfi kukkolt és filmezett női vécékbenJoel Hardman a gumimaszkon kívül még egy fekete parókát is a fejére húzott, így feltűnés nélkül tudott beslisszolni a női mosdókba egy birminghami bevásárlóközpontban, a Bullringben. Az egyetemista – aki amúgy a bíróság szerint intelligens – a dolgukat végző nőket hallgatva elégült ki. Előfordult, hogy közben hangfelvételeket is készített.

Hardman elismerte, hogy korábban mások szeretkezését is megleste már, és gyakran kukkolt zsúfolt bevásárlóközpontokban. Egy női vásárló április 3-án végül jelentette a bevásárlóközpont egyik alkalmazottjának, hogy egy gyanús alakot látott bemenni a női toalettben. A biztonsági őrök a vécéfülkéből kilépve kapták el Hardmant. Az egyetemista azt mondta, szerette hallgatni, ahogy a nők vizelnek. Az is kiderült, hogy fotókat is készített a fülke fala alatt átnyúlva a mobiljával, és egy bizarr hangfelvétel is volt nála, amin valószínűleg a vécéöblítő csobogása hallatszott.

Állítólag sokan látták a maszkos férfit, és jó néhányan meg is ijedtek tőle. A férfi védőügyvédje azt nyilatkozta, hogy Hardman szégyelli magát és zavarban van a tettei miatt. Szerinte védence segítségre szorul, a bíróság mindenesetre beutalta a szexuális bűnözők kezelési programjára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top