Aktuális

Obamáék beugrottak Vilmosékhoz

Végre megtörtént a nagy találkozás! Az Egyesült Államok elnökét, Barack Obamát és feleségét, Michelle-t a Buckingham-palotában fogadta az újdonsült pár, Vilmos és Kate.

Obamáék beugrottak VilmosékhozMost már azok is megnyugodhatnak, akik aggódtak, amiért az elnöki pár nem volt hivatalos az április 29-i esküvőre. Miután Vilmosék visszatértek a Seychelle-szigeteken töltött nászútjukról, kedden találkoztak az elnökkel és a first ladyvel. Ez volt az első alkalom, hogy Kate mint hercegnő vett részt hivatalos találkozón.

Az öltözködési stílusa miatt sokat kritizált Michelle Obama most sem úszta meg ruhamalőr nélkül a látogatást. Ezúttal a szeles időjárás okozott gondokat, ugyanis míg Erzsébet királynő a kalapját próbálta a fején tartani, addig a first lady Marilyn Monroe legendás mozdulatát imitálva igyekezett elkerülni egy kínos szituációt.

 Kate ruháját egyesek túl áttetszőnek találták. Erről itt olvashatsz:

Kellemetlen helyzetben a hercegnő?

 

A nap végén még egy pubba is ellátogattak, ahol kipróbálták a britek legendás barna sörét. Obamáék látogatását június végén viszonozza Vilmos és Kate. Férj-feleségként ez lesz az első tengerentúli útjuk.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top