Aktuális

Elsüllyedt a Titanic II.

Szörnyű tragédia történt a dorseti öbölben hétfőn: hullámsírba merült a Titanic II. névre keresztelt motorjacht, ráadásul rögtön az első útján. Személyi sérülés szerencsére nem történt.

Mielőtt bárki azt hinné, csak viccelünk, szeretnénk leszögezni, hogy nem, a hír véresen komoly, pláne a jacht tulajdonosa, Mark Wilkinson számára.

Friss hírekre vágysz? Itt megtalálod őket!

A negyvenes éveiben járó, birminghami illetőségű férfi új szerzeményével hétfőn kihajózott a dorseti öbölből, de kisvártatva azt tapasztalta, hogy a jacht fara süllyed. Hiába indította be azonnal a szivattyút, olyan nagy volt a rés a hajótesten, hogy a beáramló vízzel nem tudott megbirkózni a készülék.

Fotó: telegraph.co.uk
Fotó: telegraph.co.uk

Hamarosan tehát a kishajó, a nagy nevű elődhöz hűen elsüllyedt – szerencsére Mr. Wilkinson őrangyala észnél volt, és még időben odavezérelte a kikötőőrt, az pedig kihúzta őt a vízből.

Hogy még keservesebb legyen a szerencsétlen jachttulajdonos élete, az egész eseményt – kihajózást, süllyedést és a vízi mentést – egy sereg bámészkodó követte figyelemmel. A közönség jól szórakozott, mint később többen is elmondták, azt találták a legviccesebbnek, hogy elmondhatják magukról: ők személyesen is látták a Titanic pusztulását.

Az ingyencirkusz költségeit Mr. Wilkinson állta: 1000 fontjába került az attrakció.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top