Aktuális

Hiánycikk lett a meghalt Apple-vezér garbója

Ugrásszerűen megnőtt a kereslet Steve Jobs halála óta azokra a jellegzetes fekete garbókra, amilyet az Apple cég alapítója a leggyakrabban viselt.
Steve Jobs
Steve Jobs

Az amerikai St. Croix cég múlt hét óta alig győzi teljesíteni a darabonként 175 dollárba – azaz közelítőleg 38 000 forintba – kerülő fekete garbóra szóló megrendeléseket. Az Egyesült Államokban működő üzleteik többségéből az utolsó darabig elkapkodták a modellt, de az internetes áruházuk raktárkészlete is kifogyóban van.

A cég a hétvégén bejelentette, hogy minden egyes értékesített fekete garbó árából 20 dollárt – vagyis nagyjából 4300 forintot – az American Cancer Society (Amerikai Rák Társaság) számlájára utalnak át.

Jobs megmutatta, hogy a nagyszerű dizájn és a fejlett technológia kombinációjából páratlan minőségű termékek születhetnek. A St. Croix-nál magunk is osztjuk ezt fajta látásmódot és szenvedélyt” – áll a cég közleményében. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top