Aktuális

Antilop támadta meg a kerékpárost

Minden idők legelképesztőbb találkozása biciklis és egy négylábú között... Mindenki megúszta, mi meg tátott szájjal nézzük, újra meg újra.

A biciklisekre tényleg sok veszély leselkedik, de arra azért a legritkább esetben kell számítaniuk, hogy oldalba kapja őket egy vörös tehénantilop… A most következő, elsőre sokkolónak tűnő, de szerencsés kimenetelű balesetről készült videó főszereplőjével, Evan van der Spuy kerékpárossal éppen ez történt egy dél-afrikai versenyen. A videón jól hallható, ahogy van der Spuy társa, aki az áldozat mögött haladt, és aki az elképesztő jelenetet rögzítette, figyelmezteti csapattársát („watch the buck!”), de a kerékpáros már tehetetlen. Az  antilop súlya egyébként akár a 180 kg-ot is elérheti, emberekre eddig ártalmatlannak hitték… A videó végén látható Van der Spuy végül is komoly sérülés nélkül megúszta a találkozást, ahogy azt a Twitteren közzétette: „Stabil az állapotom, csak a nyakam rándult meg, de az nagyon.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top