Aktuális

Csalódtak a farmeros hercegnőben az iskolások

A mindig oly elegáns Kate Middletonra számítottak a gyerekek. Az iskolájukba azonban Cambridge hercegnője egy hétköznapi, farmeros csajként állított be.

„Nem úgy néz, ki mint egy hercegnő. Hol van a ruhája?” – reklamáltak a csalódott általános iskolások, mikor Kate hercegnő meglepetésként látogatást tett náluk egy tőle kevésbé megszokott öltözékben: farmerben és pulcsiban.

Miután az igazgató elmondta, hogy ki jön az iskolába, a tanulók rendkívül izgatottan, az épület parkolójában ácsorogva várták imádott hercegnőjük érkezését. Amikor azonban egy farmeros lány szállt ki az autóból, sokaknak lehervadt az arcáról a mosoly. Más tanulóknak Kate állítólag így is tetszett, bár azt mondták, élőben soványabbnak tűnt, mint a képeken.

A képet egy szülő készítette a hercegnőről
A fotó rossz minőségű, mert egy szülő készítette az iskola előtt
Forrás: dailymail.co.uk

 

Az alapítványi művészetterápiás intézet vezetősége nemrég megkereste a hercegnőt, hogy segítségét kérje az iskola működéséhez. Kate jobban meg akarta ismerni a tevékenységüket, ezért meglátogatta az inslingtoni iskolát. A művészettörténet szakon végzett hercegnő állítólag nagyon szívesen dolgozna együtt a speciális oktatási intézménnyel, ahol tanulási nehézségekkel és magatartási problémákkal küzdő gyerekeket fejlesztenek a művészetek segítségével.

Kate szóvivője szerint a Robert Blair Iskola csak egy volt a jótékonysági keretek között működő intézmények közül, amelyekben mostanában a hercegnő látogatást tesz, hogy jobban megismerje a szektor működését és munkáját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top