Aktuális

Melltartókat reklámoz a férfi modell

Napjaink egyik legkeresettebb modelljét választották a legújabb melltartóit népszerűsítő reklámkampány arcául. Aki történetesen egy férfi.

Az androgün modell, Andrej Pejic – akit férfi létére beválasztottak idén a világ 100 legszexibb nője közé – gyakran tűnik fel női szerepben a magazinokban, kampányokban és a kifutón. A holland Hema márka illetékesei pedig úgy döntöttek, hogy egy telt keblű fehérneműmodell helyett a lányos testű fiúval reklámozzák új push-up melltartóikat.

 

Férfi modell reklámozza a melltartókat

 

 

Pejic szerepeltetése okos döntés volt, több szempontból is. Egyfelől azért, mert az a tény, hogy egy férfi reklámoz melltartókat, eleve figyelemfelkeltő, másfelől pedig mert a kampány azt az üzenetet közvetíti, hogy ez a melltartó még olyasvalakinek is formás kebleket csinál, akinek nincs is mit tartani.

A modell egyébként az összes fotón fel van öltözve, a melltartó legfeljebb egy pánt formájában látszik ki a ruha alól, így azt sem lehet eldönteni, hogy valóban ennyire hatékony a termék, vagy esetleg a fotózáson kitömték valamivel a melltartókosarakat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top