Aktuális

Playboy-nyusziból csinált képviselőt Putyin

Vajon Putyin csak új színt akart vinni az unalmas politikai vitákba, vagy el akarja terelni az ellenzék figyelmét? Mindenesetre az új képviselőnőt nem könnyű nem észrevenni.

Putyin bizonyára nem izgatja magát a pletykák miatt, ugyanis egyre több szép nővel veszi körül magát. Nemrég arról számoltunk be, hogy személyi fotósként szépségkirálynőt alkalmazott, most pedig aktmodellt ültetett a parlamentbe. Hogy a közvélemény mit szól az orosz kormányfő döntéséhez, nem tudjuk. Két évvel ezelőtt mindenesetre még egy másik oldaláról ismerhette meg Oroszország a frissen kinevezett képviselőnőt: a 27 éves Maria Kozhevnikováról ugyanis 2009 őszén egy egész meztelen sorozat jelent meg a Playboy helyi kiadásában.

„Számomra ez óriási lehetőség – mondta kinevezése után az egykori olimpiai jégkorongozó, Alexander Kozhevnikov lánya. – Csak egy átlagos állampolgár vagyok, aki a többi emberhez hasonlóan találkozik mindennapi problémákkal, nehézségekkel. Most ezekről beszélhetek a legnagyobb platformok előtt, és megoldásokat javasolhatok. Eljött az idő, hogy a fiatalokat is meghallgassák Oroszországban. A jövő a miénk, fiataloké, nekünk kell alakítanunk.”

 
Putyin üdvöskéje a címlapon
Putyin üdvöskéje a címlapon
Fotó: Playboy
 
Mostanában inkább szolid kosztümben nyomul
Nyusziként már bizonyított
Fotó: Playboy

Annak ellenére, hogy átlagos orosz nőként tünteti fel magát, a pletykák szerint Maria családja nagyon is közel áll Putyin szövetségeseihez. Az ifjú képviselőnő lojalitása a kormányfőhöz pedig már korábban sem volt kérdés, hiszen Maria tagja volt Egységes Oroszország Párt ifjúsági szervezetének, a Putyin mögött álló Ifjúgárdistáknak is. A képviselőnőt egyébként hazájában eddig énekesnőként és színésznőként ismerték.

Úgy tűnik, Maria nagyon is komolyan veszi a küldetését, de hogy őt magát mennyire fogják komolyan venni, az még a jövő zenéje.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top