Aktuális

Gyerekeknek osztotta szét zsákmányát a bankrabló

Már az is elég furcsa, ha valaki taxival menekül a bankból, amit éppen kirabolt, hát még hogy utána másokat akar megörvendeztetni a pénzzel.

Olvass tovább!

Tehénnek öltözött és tejet lopott

Bankot rabolt egy hajléktalan nő az Egyesült Államokban, hogy azután szétosztogassa zsákmányát gyerekek között. A 30 éves nő – akit az amerikai sajtó női Robin Hoodként emleget – Bostonban követte el a rablást, papírcetlit tolt a bank pénztárosa elé, fegyverrel fenyegetőzve.

652 dollárt zsákmányolt és taxival menekült el, de még egy bankot ki akart rabolni. Tervét elmondta a taxisofőrnek, sőt azt is, hogy éppen bankrablást követett el. A sofőr először azt hitte, hogy utasa bedrogozott, ám végül kitette a nő szűrét egy parknál, majd értesítette a rendőrséget.

Mire a rendőrök megérkeztek, a nő a park játszóterén 1 dollárosokat osztogatott a gyerekeknek. A hatóság elrendelte a bankrabló elmeorvosi vizsgálatát, mielőtt bíróság elé állítják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top