Gasztro

Tehénnek öltözött és tejet lopott

Néhány napja Robin Hood-i küldetésre indult egy tehén, illetve egy tehénnek öltözött férfi, hogy a tejét visszalopva egy áruházból, elosztogassa azt a járókelők között. Az egészben az a legmegdöbbentőbb, hogy sikerrel járt...

Tehénnek öltözött és tejet lopottTej nélkül nincs tejberizs. Viszont ehhez szuper receptjeink vannak!

Míg idehaza Bakács Tibor Settenkedőnek egy rúd szalámit sem sikerült kicsempésznie az áruházból, addig Virginia államban egy négykézláb (!) közlekedő, tehénnek öltözött férfi majdnem százliternyi tejet vitt ki egy Walmart szupermarketből. Mire az áruház biztonsági őrei gyanakodni kezdtek volna, a kosztümös rabló a zsákmányát már rég kitolta egy bevásárlókocsival. Ráadásul az eset betetőzéseként a zsákmányolt tejet nemeslelkűen elosztogatta az áruház előtt. Később sem akaródzott messzire menekülnie, hiszen a helyszínre kiérkező rendőrök egy közeli McDonald’s-ben csípték nyakon, akkor már jelmez nélkül falatozott a hamburgeréből. Úgy látszik, civilben feltűnőbb volt… George Clooney és az Ocean’s Eleven elbújhat szégyenében!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top