Aktuális

Szexpartik miatt eljárás indult a volt IMF-vezér ellen

Egyre inkább kezd belebonyolódni újabb szexbotrányába Strauss-Kahn: korábban csak azt ismerte el, hogy részt vett partikon, amelyeken prostik is ott voltak, a vád szerint viszont maga is részt vett a lányok futtatásában.

Eljárást indítottak hétfő este Lille-ben Dominique Strauss-Kahn, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) volt vezérigazgatója ellen egy feltételezett prostitúciós hálózat ügyében – közölte ügyvédje Strauss-Kahn egész napos kihallgatása után.

Szexpartik miatt eljárás indult a volt IMF-vezér ellenAhogy azt már korábban megírtuk, Strauss-Kahnt – közkeletű rövidítéssel: DSK-t – az úgynevezett Carlton-ügyben üzletszerű kéjelgés elősegítése és hűtlen kezelés miatt február 21–22-én hallgatták ki először Lille városában. Először saját kérésére hallgatták ki azokkal a párizsi és washingtoni szexpartikkal kapcsolatban, amelyeken részvételét már korábban nyilvánosan beismerte.

Az egykori IMF-vezér 100 ezer euró óvadék ellenében szabadlábon maradhat, de nem léphet kapcsolatba tanúkkal, a sajtóval és senkivel, aki a bűnügyben valamilyen módon érintett.
DSK ügyvédje, Richard Malka, az ügyészség előtt újságíróknak nyilatkozva elmondta: védence ártatlannak vallja magát. „Állítása szerint nem tud arról, hogy bármikor prostituálttal találkozott volna. Viszonyt kialakítani egy konzumhölggyel nem bűncselekmény, magánügy és törvényes nagykorú emberek között” – tette hozzá.

A DSK elleni New York-i büntetőeljárást – egy szállodai szobalány állítólagos megerőszakolása miatt – beszüntették, az áldozat szavahihetőségét övező kétségek miatt. Ám a nő polgári pert indított a férfi ellen, kártérítést követelve – erről itt olvashatsz tovább!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top