Aktuális

Kivágott ruhája miatt nem engedték fel a repülőre

Az asszony öltözéke állítólag nem volt kellőképpen "családbarát".
A vitatott öltözék
A vitatott öltözék

Az inkognitóját őrizni kívánó nő pár napja a Southwest Airlines Las Vegasból New Yorkba tartó járatára akart felszállni. Bár a jegye és a csomagjai rendben voltak, a személyzet mégsem volt hajlandó felengedni gépre, mondván, hogy a ruhája túlságosan kivágott, emiatt pedig nem családbarát – írja a Jezebel.com.

A légitársaság konkrét dress code-ot ugyan nem ír elő az utasoknak, viszont kikötik, hogy akinek erkölcstelen, obszcén az öltözéke, azt kizárhatják az utazásból. „A dekoltázsom miatt nem zuhant volna le a gép. Nem zavarta volna a repülő működését” – jegyezte meg az asszony, aki végül összegombolta magán az ingét, és úgy már felszállhatott a gépre, ám a helyzetet rendkívül megalázónak érezte.

Bár hivatalosan végül nem tett panaszt, történetét az amerikai online magazin nyilvánosságra hozta. Ezt követően a légitársaság bocsánatot kért a nőtől, és azzal mentegetőztek, hogy őket csupán a jó szándék vezérelte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top