Aktuális

Visszatér még egyszer a kánikula

Hétfőn éjjel öt fokra is lehűlhet az idő, de szerdától újra kezdődik a felmelegedés, és péntekre ismét 30 fokot ígérnek.

Visszatér az igazi nyárMiután túléltük az elmúlt őszies hétvégét, napokon belül visszatér a nyár, és péntekre ismét 30 fok lesz – olvasható az Időkép jelentésében.

Hétfőn és kedden elsősorban északkeleten lehet még borongósabb az idő, ott gyenge eső, futó zápor kialakulhat, máshol már több napsütésre számíthatunk. Hétfőn éjszaka lesz miért összebújni, akár öt fokra is lehűlhet a levegő hőmérséklete, és 13 foknál biztosan nem lesz melegebb. Keddtől délutánonként 24-28 fok körüli, tökéletesen hőgutamentes időjárást ígérnek, csak északkeleten lesz ennél hidegebb. Kedden megerősödik majd a szél.

Szerdán már kellemes, enyhe időre számíthatunk, elkezdődik a felmelegedés, és a hét végéig fokozatosan egyre melegebb lesz délutánonként. Pénteken már 30 fok lehet, tervezhetjük a hétvégi strandolást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top