Aktuális

Tízezreket tartott pánikban egy kiscica

Egy vörös kiscica két napon át rettegésben tartott egy települést: oroszlánnak hitték.

Oroszlánnak hitték a kiscicátTöbb mint 25 000 fontba (kb. 9 millió forintba) került az az üldözés, ami kettő napig tartott, 30 rendőrt, 2 hőkamerás rendőrhelikoptert, több tízezer helyi lakost mozgatott meg, s amit egy 12 éves ártatlan kiscica okozott a brit St. Osythban. A pánikot egy nő fotója váltotta ki, amin egy oroszlánt vélt látni. Megmutatta a rendőrségen is, ahol úgy határoztak, a dolog végére járnak.

Elkezdődött a körözés, amire a Facebookon és a Twitteren is kitört a pánik, a kis település lakói nem merték elhagyni otthonaikat – sokan még oroszlánkiáltást is hallani véltek, mások „látták” is a nagy ragadozót. 

Éjjel-nappal kutattak az oroszlán után, de az csak nem került elő. A második nap után a rendőrség úgy döntött, nyomok hiányában lezárja a keresést, gyanítják, hogy a riadalmat egy, a környéken jól ismert vörös szőrű macska, Tom váltotta ki, nagyon valószínű, hogy ő szerepel a felvételen is. 

Oroszlánnak hitték a kiscicát

 Tényleg oroszlán lenne? Fotó: mirror.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top