Aktuális

Kampányarc lett a csodaszép, kerekes székes modell

A modell egy autóbaleset miatt kényszerült kerekes székbe. Ettől azonban még gyönyörű maradt, és szerencsére ezt a hirdetők munkával honorálják.
A fotózáson

Angela a fotózáson

Forrás: People.com 

Angela Rockwood feltörekvő modell és színésznő volt, amikor 11 évvel ezelőtt súlyos autóbalesetet szenvedett, melynek következtében kerekes székbe kényszerült.

„Ezek után a modellkedés először meg sem fordult a fejemben. De eszembe jutott, hogy okkal bénultam le. Felismertem, hogy nagy választás előtt állok: a pozitív oldalát kell néznem és példát kell mutatnom, meg kell szólalnom mások nevében, akik hasonló helyzetben vannak” – nyilatkozta korábban a People magazinnak.

A fiatal nő nem adta fel: kisebb szerepekben felbukkant néhány mozifilmben, illetve egy mozgáskorlátozott nők életét bemutató valóságshow-ban is szerepelt. Nemrégiben pedig egy neves, amerikai ruhamárka, a Nordstrom felkérte, hogy legyen a következő kampányuk reklámarca, amit örömmel el is vállalt.

A fotózás a napokban le is zajlott, a kampányképeket azonban még nem hozták nyilvánosságra. Mindenesetre a gyönyörű Angelának minden esélye megvan arra, hogy ezzel ő is csatlakozzon világ legismertebb fogyatékkal élő modelljeihez. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top