Aktuális

Tökéletes ajándék a fa alá

Nem egyszerű a választás, ha ajándékozásról van szó. Van, aki hónapokig keresi, van, aki az utolsó napokra hagyja a karácsonyi ajándékok beszerzését. Szeretnénk, ha az ajándék találó és személyre szabott lenne, és természetesen meglepetés a szeretteinknek.

A könyv örök ajándék, mindig kellemes meglepetés a családtagok, barátok számára.
A választást megkönnyítendő, szeretnénk a figyelmedbe ajánlani néhány kötetet, amelyekkel biztosan nagy örömet szerezhet majd a fa alatt.

Mivel lepd meg családod nőtagjait, barátnőidet?

Bill Bryson: Otthon – A magánélet rövid története remek humorral, mesteri történetszövéssel megírt könyv. A korábban a The Times és az Independent lapok szerkesztőjeként dolgozó szerző lebilincselő történetet írt, amelyben hétköznapi környezetünket veszi górcső alá.
Nem is gondolnánk, hogy az életünk mindennapi kellékei milyen izgalmas és néhol meglepő módon jöttek létre. Bryson szobáról szobára jár, a fürdőszobában beszél a higiéné történetéről, a konyhában a főzéséről, a hálószobában a szexéről, a haláléról és az alváséról és így tovább.

Mit vegyél a család férfitagjai, barátaid számára?

Mi lehetne tökéletesebb ajándék egy férfi számára, mint egy focival kapcsolatos könyv? Nem is akármilyen, hanem a világ legjobb focicsapatának története. A könyv a 2011-es BL-döntővel, a kupasorozat egyik legfölényesebb diadalával indul, a későbbi fejezetek pedig évről évre és szinte meccsről meccsre mutatják be a többségükben kisgyerekként a csapathoz került játékosok, illetve a játék fejlődését.

tökéletes ajándék a fa alá

Graham Hunter, aki több mint 10 éve tudósítja Barcelonából az UEFA-t és az angol médiát, korszakos könyvet írt a korszakos csapatról. A magyar kiadást a http://www.barcakonyv.hu
oldalon összegyűjtött 99 videó teszi még érdekesebbé.

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top