Aktuális

Nem olyan ajándékot kapunk, amilyet szeretnénk

A válaszadók közel egynegyede csak ritkán, vagy soha nem kap olyan ajándékot, amit igazán szeretne – derül ki egy online kutatásból.

Tönkreteheti a karácsonyt a csalódás Nem csoda, hogy sokan odáig jutnak, hogy eldöntik: nem ajándékozzák meg egymást karácsonykor. Az egyik indok ez: „úgysem sikerül eltalálni, mire van szüksége a másiknak”, illetve: „valójában mindene megvan” vagy: „nem akarunk sokat költeni”.

Az Olcsóbbat.hu ár-összehasonlító portál kutatásából az derül ki, hogy leginkább azok tanácstalanok, akik a férjüknek keresnek ajándékot. Az internetes vásárlók szerint a zokni már annyira unalmas, hogy a legextrémebb ajándéktárgyak között is szerepel.

Mindazok, akik idén személyre szabottan szeretnénk kiválasztani a megfelelő ajándékot, az Olcsóbbat.hu portálon 19 kategóriában keresgélhetnek; ezek között még a házi kedvencek és az anyósok is helyet kaptak.
Népszerű ajándékok férjnek a praktikus, fogkefét és alvómaszkot is rejtő utazókészlet vagy a masszázsülés, feleségnek a Swarovski-kristályokkal kirakott gyűrű, és gyermekeknek a mágneskönyv – derült ki a portál forgalmi adataiból. Gyerekek számára szintén jól fogy a teknőcmintás,

A legextrémebbek
1. zokni
2. kétbetűs tusfürdő
3. lila garbó
4. fénymásolt könyv
5. csípős paprikás szappan
6. roller
7. pingvines öngyújtó

csuklóra erősíthető azonosító karszalag, amelyre felírható a nevük arra az esetre, ha elkallódnának. Barátnőknek felkapott a cicás kép, amit képkarcolás módszerével maguk készíthetnek el. A házi kedvenceknek a legmenőbb meglepetés a kutyaodú, míg a hámot vagy a sípoló sündisznót nem tartják jó ötletnek a gazdik. Anyósnak legkeresettebb a minden oldalról mutatós fotókocka képkeret, sok szerencsés nagypapa pedig klasszikus hordozható rádiót kap majd.

A karácsonyi szezon nagy dilemmáit és csalódásait persze legkönnyebb lenne megelőzni, ha a megajándékozni kívánt családtag maga adna tippeket, mit látna szívesen a fa alatt. Ám a felmérésből kiderült, hogy a családtagoktól, ismerősöktől nem számíthatunk segítségre. Megközelítőleg minden második válaszadó (56,4%) soha nem könnyítette még meg a másik választását és mindössze 9%-uk ad tippeket, milyen ajándéknak örülne karácsonykor. Így az sem meglepetés, hogy a válaszadók több mint egynegyede csak ritkán, vagy soha nem olyan ajándékot kap, amit igazán szeretne.

Keresd meg az ideális ajándékot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top