nlc.hu
Aktuális
Okostelefont kaptál karácsonyra? Minket állíts be rajta!

Okostelefont kaptál karácsonyra? Minket állíts be rajta!

Okostelefont kaptál karácsonyra? Duplán jó, mert akkor ezentúl bármikor előkaphatod a zsebedből a Nők Lapja Cafét, hála az új mobilalkalmazásunknak.

Hogyan használd az új okostelefonodat?Régóta vágytál rá, mert már az összes kolléganődnek van, vagy egyszerűen megleptek vele a szeretteid? Nem vagy egyedül, karácsonykor a világban nagyjából 7 millió ember kap ajándékba okostelefont, legalábbis az elmúlt évek adatai alapján. Karácsony a mobilalkalmazások letöltésének csúcsa, az ünnepnapok alatt majdnem 250 millió mobilalkalmazást töltenek le az emberek, 40 százalékkal többet, mint a nem ünnepi szezon alatt. Töltsd le Te is a Nők Lapja Café alkalmazást!

El tudod képzelni, mit történik egy perc alatt az interneten? Elképesztő adatáramlat, például egy perc alatt több, mint 200 millió e-mailt küldenek el, egy népszerű képmegosztó oldalon 20 millió fotót néznek meg, és több, mint egymillió videót néznek meg a YouTube-on. És mindez csupán egy perc alatt! Most már te is akár számítógép nélkül élvezheted az internet adta örömöket, például a Nők Lapja Cafét.  

Üdvözlünk a klubban, most már a zsebedben hordhatod az internetet, így akár a Nők Lapja Café alkalmazást is! Veled leszünk a konyhában, ha kell egy jó recept, veled leszünk vásárlásnál, ha nem tudod, milyen felsőt válassz a polcról, veled leszünk a buszon, a villamoson, ha kíváncsi vagy, mit ígér a horoszkópod aznapra. Ha csak pár perced van, nem kell a számítógép elé ülnöd, elég, ha előkapod az okostelefonod: kinyitsz egy szerencsesütit, vagy születésnapi képeslapot küldesz egy barátnődnek, és elolvasod a legfrissebb sztárhíreket. Hogy egészen pontosan hogyan tudod letölteni, és rövidebb-hosszabb pihenőidődben a Nők Lapja Cafét böngészni, itt megnézheted!


Mindenhol veled leszünk: megjelent a Nők Lapja Café mobilalkalmazása

Mit ígér a horoszkópod aznapra, ki villantotta a legtrendibb ruhát a vörös szőnyegen, jól jönne egy klassz recept ebédre? Ezentúl nem kell gép elé ülnöd, hogy mindezt elolvashasd itt nálunk, mert az új Nők Lapja Café alkalmazással akár a buszon ülve vagy sorban állva, de a reggeli kávéd mellett is átböngészheted híreinket!
– Itt töltheted le az alkalmazást iPhone-ra!
– Itt töltheted le az alkalmazást Android mobilra!

– Itt pedig a Windows Phone-ra!

További részleteket és letöltési segítséget itt találsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top