Aktuális

Így telepítsd a Nők Lapja Café mobilalkalmazását!

Megjelent a Nők Lapja Café alkalmazás, állítsd be most te is az okostelefonodon. Nem lehet mindenki kütyüszakértő, ezért összegyűjtöttünk minden tudnivalót, hogyan kell alkalmazást telepíteni a telefonodra!

Ezentúl mindenhol veled leszünk: megjelent a Nők Lapja Café alkalmazás – horoszkóp, divat, párkapcsolat és holdnaptár, és receptek ezentúl a mobilodon is!

Először azt kell kideríteni, milyen operációs rendszere van a telefonodnak. Az NLCafé app három platformon jelenik meg – ezek ma a legelterjedtebbek –, iOS-en, Androidon és Windows Phone-on. Az iOS az Apple iPhone (valamint az iPod Touch és iPad) készülékek operációs rendszere, itt nincs is más tudnivaló, hiszen iPhone-on csak ez az operációs rendszer létezik.

Az Android és a Windows Phone már kevésbé egyértelmű, mert ezek az operációs rendszerek nincsenek csupán egyetlen készülékmárkához hozzárendelve, hanem a készülék gyártója dönti el, hogy melyik telefonját milyen operációs rendszerrel látja el. Például androidos telefon lehet Samsung, Sony, LG, HTC, Alcatel stb., Windows Phone esetében ugyanez a helyzet. De azért nem olyan megfejthetetlen a rejtély: a telefon dobozán és/vagy használati utasításában megtalálod az információt. Ha esetleg egyik sincs meg, akkor keress rá az interneten a telefonod típusára; a készülék tulajdonságainak leírásában az első mondat valószínűleg arról fog szólni, hogy milyen operációs rendszerű a kütyü: androidos telefonokat például itt találsz, Windows Phone-okat pedig itt nézegethetsz!

Ha megvan a válasz, akkor a további teendőid:

 
iPhone esetében

1. Koppints a képernyőn az App Store ikonjára!

2. Ha még nem regisztráltál az App Store-ba, akkor tedd meg.

Erre feltétlenül szükséged lesz ahhoz, hogy alkalmazásokat tölthess le. Ehhez a Featured fülön görgess az oldal legaljára, és koppints a Sign in gombra, és válaszd a Create New Account lehetőséget. A regisztrációs folyamaton végigvezet a készülék, amint készen vagy, és beléptél a megadott adataiddal, máris letölthetsz alkalmazásokat az AppStore-ból.

3. Az App Store-ban koppints a Search fülre, és keress rá a Nők Lapja Café alkalmazásra, majd koppints az alkalmazás ikonjára. Ezzel az alkalmazás oldalára jutsz. Itt leírást és képernyőképeket találsz az alkalmazásról, illetve – amennyiben vannak – felhasználói értékeléseket is olvashatsz, valamint te is tudod értékelni az alkalmazást.

4. Az alkalmazás oldalán jobb oldalon egy gombon az alkalmazás ára látható, vagy ingyenes alkalmazásoknál – mint a Nők Lapja Café is – a FREE felirat. Koppints erre! Ekkor az AppStore elkéri a regisztrációkor megadott jelszót, amint beírtad, a telefon kilép az AppStore-ból, elindul a letöltés, az alkalmazás ikonja megjelenik a készülék képernyőjén, kis zöld sávval jelezve a letöltési folyamatot; a letöltésed akkor teljes, amikor végigér az ikonon a kis zöld sáv.

5. Nyisd meg a Nők Lapja Café alkalmazást!

6. Jó szórakozást!

Android esetében – itt a link, ahol letöltheted

1. Koppints a képernyőn a Play Áruház ikonjára!

2. Ha még nem regisztráltál a Play Áruházba, akkor tedd meg!

Ehhez gyakorlatilag egy Google-fiókra van szükséged – ha G-Mailt használsz, akkor annak az adataival tudsz belépni, ha nem, akkor a rendszer megkér, hogy regisztrálj egyet. Erre feltétlenül szükséged lesz, nemcsak az alkalmazásletöltéshez, de a készüléked funkcióinak kihasználásához is, ezért már a készülék első indításakor is kérni fogja, hogy regisztrálj/lépj be a Google-fiókodba, ha ezt akkor nem tetted meg, akkor itt a Google Playben is megteheted. A regisztrációs folyamaton végigvezet az Play Áruház, amint készen vagy, és beléptél a megadott adataiddal, máris letölthetsz alkalmazásokat.

3. A Play Áruházban koppints a jobb felső sarokban lévő Nagyító ikonra, és keress rá a Nők Lapja Café alkalmazásra, majd a kapott találati eredmények között koppints az alkalmazás ikonjára. Ezzel az alkalmazás leírásához jutsz. Itt képernyőképeket is találsz az alkalmazásról, illetve – amennyiben vannak – felhasználói értékeléseket is olvashatsz, valamint te is tudod értékelni az alkalmazást.

4. Az alkalmazás oldalán jobb oldalon egy gombon az alkalmazás ára látható, vagy ingyenes alkalmazásoknál – mint a Nők Lapja Café is – a Telepítés felirat. Erre koppints rá, ekkor jóvá kell hagynod a telepítést az Elfogadás és letöltés gombra való koppintással. Amint ez megtörtént, elindul a letöltés, ezt kis lefelé mutató nyíl jelzi a képernyőn. Ha kilépsz a Play Áruházból, már látod is az alkalmazás ikonját a készülék képernyőjén.

5. Nyisd meg Nők Lapja Café alkalmazást.

6. Jó szórakozást!


Windows Phone esetében – itt a link, ahol letöltheted!

1. Koppints a képernyőn a Piactér ikonjára!

2. Ha még nem regisztráltál Windows Live-azonosítót, akkor tedd meg.

Windows Phone esetében nemcsak alkalmazásletöltéshez, hanem gyakorlatilag a készülék használatához is elengedhetetlen, hogy rendelkezz ilyennel, így már a készülék első indításakor is kéri ezt a készülék és végigvezet a regisztráción. Ha az első indításkor mégsem regisztráltál/léptél be a Windows Live-ba, akkor a következő a teendőd: koppints a Beállítások ikonra, majd az E-mail + fiókok gombra. Itt válaszd a Fiók hozzáadása, majd a Windows Live lehetőséget. Innentől a készülék végigvezet a regisztrációs folyamaton. Amint kész vagy, máris letölthetsz alkalmazásokat a Piactérről.

3. A Piactéren koppints a képernyő alján látható nagyítóra és keress rá a Nők Lapja Café alkalmazásra, majd koppints az alkalmazás ikonjára. Ezzel az alkalmazás oldalára jutsz. Itt találod az alkalmazás árát, vagy ingyenes alkalmazásoknál – mint a Nők Lapja Café is – az Ingyenes feliratot, valamit leírást és képernyőképeket az alkalmazásról, illetve – amennyiben vannak – felhasználói értékeléseket is olvashatsz, valamint te is tudod értékelni az alkalmazást.

4. Az alkalmazás oldalának alján kattints a Letöltés gombra. Ekkor a telefon kilép a Piactérről, elindul a letöltés, az alkalmazás ikonja megjelenik a készülék képernyőjén, az ikon alatt kis sávval jelezve a letöltési folyamatot; a letöltésed akkor teljes, amikor végigér a letöltést jelző sáv.

5. Nyisd meg a Nők Lapja Café alkalmazást!

6. Jó szórakozást!

Már át is böngészheted a mobilodon, mit ígér mára a horoszkópod, ki villantotta a legtrendibb ruhát és melyek a legfrissebb sztárhírek!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top