Aktuális

Ne randizz hétfőn!

Csak hétfőre ne szervezz találkát, ne kérj időpontot az orvosnál, mert állítólag ezen a napon mondjuk le a legtöbb találkozónkat egy friss tanulmány szerint.

Biztosan ismeritek azt vasárnap délutáni érzést, hogy bárcsak szombat lenne megint. A hétfő, úgy tűnik, a legkevésbé szeretett nap. A Glasgow Egyetem különös kutatást végzett: két éven keresztül figyelték, a betegek melyik napokon jelennek meg a vizsgálatokon a legnagyobb valószínűséggel, és melyik az a nap, amikor a legtöbben lemondják a megbeszélt időpontjukat.

Az eredmény egyértelmű: a hétfő lett a mumus. Hétfőn szánják rá magukat a legnehezebben az emberek arra, hogy elmenjenek a találkozóikra, sokkal rosszabbul fogadják a rossz híreket, és a kellemetlen vizsgálatokat is nehezebben tűrik.

Ne randizz hétfőn!

Ugyanakkor a pénteket nyilvánították a legmegbízhatóbb napnak, vagyis valamiért pénteken mentek el legtöbben az előre egyeztetett időpontra. Biztosan örültek, hogy nemsokára hétvége…

Szóval ha biztosra akartok menni, kerüljétek a hétfőt, ha randiztok, nehogy álmaitok pasija lemondja csak azért, mert hétfő van!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top