Aktuális

A Balaton Sound a legjobb Európában

A tavalyi Sziget-első hely után idén – egy másik kategóriában – a Sziget Szervezőiroda legfiatalabb zenei fesztiválja győzedelmeskedett a legnagyobb bulielismerés, a Festival Awards Europe megmérettetésén. Ezúttal a "közepes méretű" fesztiválok közt a Balaton Sound bizonyult Európa legjobbjának.

Két kategóriában is indult magyar fesztivál idén a Festival Awards Europe versenyén, és mindkét rendezvény bekerült a 10 legjobbnak ítélt európai fesztivál közé. Míg a Sziget a nagyfesztiválok közt versengett, addig a Balaton Sound a közepes méretű fesztiválok közt mérettette meg magát, és végül az első helyen végzett. „Mind a cégünknek, mind a hazai fesztiválszervezésnek nagy elismerése ez a díj, hiszen immár két fesztiválunk is van, ami kategóriájában a legjobbnak bizonyult Európában” – mondta Gerendai Károly, a Sziget Szervezőiroda ügyvezetője.

A Balaton Sound a legjobb Európában

A díjat Lobenwein Norbert és Fülöp Zoltán, a Balaton Sound alapító-főszervezői vették át január 9-én a hollandiai Groningenben. Mint elmondták, a Balaton Sound elmúlt hat éve önmagában egy sikertörténet, hiszen a rendezvény nyújtotta prémium fesztiválélmény már az első évben nagy szakmai és közönségsikernek bizonyult, és azóta minden évben telt házas napok és egyre növekvő érdeklődés jellemzik a fesztivált. „Az eddigi sikerek megkoronázása ez a díj. Igen megtisztelő számunkra az elismerés, ami arra is ösztönöz, hogy még tovább fejlesszük a rendezvényt, és a későbbiekben is méltóak lehessünk erre az elismerésre” – mondták a szervezők.

Aki testközelből is kíváncsi az élményre, idén 2013. július 11–14. között élvezheti újra – a 2013-as Balaton Sound fellépőinek listája egyre bővül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top