Aktuális

Itt a leggusztustalanabb fogyókúrás készülék

Kiszippantja a gyomorból a már megemésztett ételt egy bizarr készülék, így bármit lehet enni, annak

Amikor először megpillantottuk ezt a kis animációt, tényleg megfagyott az ereinkben a vér. A „tökéletes alak pofonegyszerűen” ábrándjainkban nem egészen ez szerepel. Íme:

Létezik olyan videó is, ami a valóságban mutatja be ennek a gusztusos kis szerkezetnek a működését, de attól annyira elborzadtunk, hogy inkább nem tettük ide. A lényeg, hogy egy kis csövet műtenek a gyomrunk és a hasfalunk közé, így aztán már gyerekjáték rácsatlakoztatni a fogyást segítő eszközt. Nagyjából az evés után 20 perccel kezdhetjük meg a kiszippantási procedúrát, csak rátesszük a csövet a beépített csövünkre, és már szippanthatjuk is ki a szalonnákat, hamburgereket, persze egész más formában a gyomrunkból. Aztán bepumpálhatunk egy kis vizet, hogy biztosan kijöjjön az a fránya ételmassza, nehogy elhízzunk tőle. Az egész dolog nem más, mint valami bulimiás segédeszköz. Szerintünk ez egy borzasztóan rossz irány.

Az Európai Unióban állítólag árulhatják, a jó hír annyi, hogy egyelőre nem lehet árulni az Egyesült Államokban, csupán kutatási célokra használhatják. Lehet ez lesz a jövő fogyókúrája? Neeeeee!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top