Aktuális

90 évesen csaposként dolgozik a dédi

Esze ágában sincs visszavonulni. Imádja a munkáját.

A 90 éves Joyce Leyshon Nagy-Britannia, de talán a világ legidősebb csaposnője. Az asszonynak egy fia, három unokája és nyolc dédunokája van, és élete során háromszor legyőzte a mellrákot. 64 éve dolgozik a vendéglátásban, Cipruson és Belgiumban is üzemeltetett szórakozóhelyeket, az utóbbi tíz évet pedig az angliai Lincoln városának egyik sörözőjében dolgozta végig.

Húsz évet letagadhatna
Húsz évet letagadhatna

A vagány dédi, aki akár húsz évet is simán letagadhatna a korából, egyáltalán nem tervezi, hogy visszavonul. „Imádom a munkámat, ha holnap nyernék a lottón, vennék egy sörözőt – nyilatkozta a születésnapja alkalmából készült riportban egy brit lapnak. – Szeretem a hangulatot, szeretek italokat készíteni az embereknek, és mindent, ami ezzel jár. A munkámnak köszönhetően kimozdulok otthonról, tartom a kapcsolatot a világgal, és mindig tudom, hogy mi történik.”

„Segít, amikor el vagyok keseredve, és rengeteget nevetünk. Számomra olyan, mint egy anya. Nagyon szeretem” – mondta Cindy Burn, Joyce munkaadója.

„Ő az egyik legkedvesebb hölgy, akivel valaha találkoztam. Talán még 30 év múlva is itt lesz, amikor én már rég a föld alatt nyugszom” – jegyezte meg az egyik törzsvendég. 

Keressük 2013 bloggerináját!

Rendszeresen megmondod a magadét, vagy tippeket, ötleteket adsz másoknak a blogodban? Jelentkezz, vagy jelölj másokat, hogy közösen megtaláljuk 2013 legjobb női bloggerét! Bővebben itt olvashatsz a Nők Lapja Café és a Caféblog bloggerversenyéről.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top