Aktuális

Nem legóból épült a legóhotel

A szobákban viszont kedvükre legózhatnak a vendégek.

A kaliforniai Legolandben áprilisban nyílik a világ első legószállodája. Bár az épület érthető okokból nem valódi legókockákból készült, a dizájn és a hangulat olyan, mintha egy hatalmasra nőtt legóépületben lennénk.

Nem legóból épült a legóhotel

A hotelben különféle legókészleteket idéző szobákat lehet foglalni, van például lovagváras, kalózos és egyiptomi témájú szoba is.

Nem legóból épült a legóhotel

Természetesen minden szobához jár egy nagy vödör legó is, ha a vendégek esetleg ihletet kapnának és építeni szeretnének valamit.

Nem legóból épült a legóhotel

Az élmény azonban meglehetősen drága: egy szoba ára két személyre, egy éjszakára, reggelivel és Legolandbe szóló, kétnapos belépővel 389 dollártól, vagyis 86 000 forinttól indul.

Keressük 2013 bloggerináját!

Rendszeresen megmondod a magadét, vagy tippeket, ötleteket adsz másoknak a blogodban? Jelentkezz, vagy jelölj másokat, hogy közösen megtaláljuk 2013 legjobb női bloggerét! Bővebben itt olvashatsz a Nők Lapja Café és a Caféblog bloggerversenyéről.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top