Aktuális

Zenekar helyett egy pohár a hangszere – videó

Bármelyik hazai tehetségkutatót megnyerhetné poharas dalával az Alkonyat-sorozat színésznője, Anna Kendrick. A Tökéletes hang című filmben előadott számát már rengeteg rajongó utánozza a neten.

Mindig meglepődünk azon, amikor néha kiderül, hogy egy hollywoodi színésznő énekesnőnek sem utolsó. A Tökéletes hang című heti mozipremierben – ami egyetemi acapellacsapatok végtelenül szórakoztató versenyéről szól – Anna Kendrick, az Alkonyat-filmek aranyos és nagyszájú színésznője mutatkozik be új oldaláról, amikor egy acapella-énekcsoport meghallgatásán a padlón ülve, egy pohárral a kezében nyűgözi le a zsűrit és a nézőket. Én biztosan küldenék legalább egy (na jó, inkább több) sms-t annak, aki ezt az előadást egy magyar tehetségkutatóban utána tudná csinálni:

A színésznő ráadásul őrülten vagány módon egy amerikai talk show-ban is előadta ugyanezt, méghozzá hibátlanul és fantasztikus lazán. A nézők üdvrivalgó tapsa és reakciója sok mindent elárul.

És így néz ki, amikor egy rajongó sokáig gyakorolta és levideózta az előadását. Csináld utána, ha tudod!

Neki azonban csak lassított verzióban megy.

És végül bónuszként itt egy szenzációs acapellarészlet a Tökéletes hangból, melyben egy fiú és lány acapellacsapat énekpárbajozik, és értelmez át néhány jól ismert slágert. Menő, nem igaz?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top